Annonce
Navne

Bytter Bestseller ud med Wiley X

Jakob bor i dag i Lind ved Herning sammen med sin kone og to børn. Foto: Wiley X

Nyansættelse: Jakob Kristensen er per 1. februar ansat som ny sales director & vice president i Wiley X EMEA i Vemb.

Jakob Kristensen har tidligere arbejdet hos Bestseller i Brande, og siden som Global Training Manager hos Siemens Gamesa. Jakob kommer ligeledes med en MBA i strategisk ledelse fra Aalborg Business Institute, og han har ydermere en baggrund i Forsvaret fra blandt andet Jyske Dragonregiment i Holstebro.

- Der er fuld fart på udvikling af alle vores brands i hele Europa, Afrika og Mellemøsten, hvilket også afspejler sig i den to-cifrede vækst selskabet har haft de seneste år. Vi er stolte over at få Jakob Kristensen med på vores rejse. Det glæder mig, at han tilgår vores fantastiske team af salg- og servicemedarbejdere, hvor han sammen med salgsafdelingerne skal fortsætte den flotte udvikling, der ses på vores markeder. Det er sundt at få frisk blod og nye kompetencer i vores organisation. Vi styrker og fremmer fortsat alle vore service- og salgsparametre i hele EMEA-regionen, siger direktør Jan Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Wiley X er specialist indenfor sol- og sikkerhedsbriller, og er et af verdens førende brands på markeder indenfor industri, militær, politi, airsoft, motorcykel, jagt og fiskeri.

Jakob Kristensen får, udover ansvaret for de fem salgsafdelinger i Wiley X Europe, Middle East and Africa, også en vigtig plads i selskabets strategiske brand- og produktudviklingsgruppe.

- Det bliver spændende at blive en del af dette hold. Jeg har selv baggrund i militæret, hvor Wiley X altid har været garant for god stil, høj kvalitet og ikke mindst sikkerhed. Nu skal jeg sikre, at vi kommer endnu bredere ud med vores produkter og fortsætte den positive vækst, siger Jakob Kristensen i en pressemeddelelse.

Jakob bor i dag i Lind ved Herning sammen med sin kone og 2 børn.

Wiley X EMEA oplyser desuden, at firmaet har fire nyoprettede salgsstillinger til industri, E-commerce, den taktiske salgsafdeling samt en stilling til selskabets interne support og indkøbsafdeling. Disse stillinger forventes besatte i løbet af årets første kvartal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce