Annonce
Ringkøbing IF

Bræmer er tilbage: Alle med et cvr-nummer skal se ideen i at være med i RIF

Formand for Ringkøbing IF Andreas Leidesdorff (tv.) byder Lars Bræmer tilbage i klubben som sponsor- og eventchef. Pressebillede
Efter tre år ude er sponsor- og eventchefen tilbage i Ringkøbing IF og klar til at tage fat på arbejdet.

Ringkøbing: Det bliver et kendt ansigt, der kan tiltræde stillingen som sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF. Faktisk kunne man ikke finde en person, der kender stillingen meget bedre, for det er nemlig en mand, der tidligere har siddet på samme post; Lars Bræmer.

- Da de ringede og spurgte, om jeg ville komme tilbage og træde ind i samme rolle igen, så sagde jeg ret hurtigt, at det ville jeg gerne. Jeg har altid haft godt forhold til Ringkøbing, siger den hjemvendte sponsorchef.

Lars Bræmer var i RIF fra 2010, hvor klubben netop var rykket op i danmarksserien, til 2016, hvor klubben ville prøve at gå nye veje i forhold til sponsorarbejdet. Han har været med til at øge antallet af sponsorer i RIF fra omkring 20 til 160 i sin tid og nåede at stå for over 100 events.

Annonce

Højere til overliggeren

Nu er han tilbage i klubben og klar til at tage fat, hvor han slap for tre år siden, og udvikle videre.

- Jeg skal sørge for, at alle, der har et cvr-nummer i Ringkøbing-Skjern, kan se, at det er en god ide at være en del af holdet i Ringkøbing IF, siger han.

- Jeg tror ikke, potentialet har nået overliggeren endnu, tilføjer han.

Hvor ligger overliggeren?

- Antallet af partnere kan udvides meget mere. Vi skal udvikle koncepter, der passer til alle, og se på, hvordan vi får lavet sponsorater og pakker, man vil være en del af.

- Vi skal fortælle den gode historie om, at vi er gode til at udvikle mennesker - ikke bare fortælle, hvad man præcis får for kroner og øre i reklame. Man investerer i klubben og mennesket. Cirka halvdelen af Ringkøbing IF's spillere er af egen avl, og det er helt unikt i dansk divisionsfodbold.

Erfaring fra 1. division

I de tre år siden sin seneste tid i RIF har Lars Bræmer blandt andet været forbi et par 1. divisionsklubber.

Det har også givet erfaring fra klubniveauet ovenover Ringkøbings 2. divisionsniveau, som han kan tage med tilbage til klubben.

- Jeg kan se, hvor meget erhvervslivet bestemmer, om man skal til højre eller venstre. Det kunne jo være en fantastisk historie, at Ringkøbing kom en tak højere op, siger Lars Bræmer.

- Det er ikke det, jeg er ansat til, men det er, som om der er mere larm på det hele i 1. division. Mit job er at sørge for, at der skal være god økonomi for både eliten og bredden.

Mandag morgen er Lars Bræmer så atter tilbage på sin pind:

- Jeg glæder mig til at komme i arbejdstøjet igen, slutter han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Der går fisk i den på den gode måde

Det kan godt være, at fiskerierhvervet ikke er helt, som det har været. En tur forbi havnen i Hvide Sande viser selvfølgelig, at der ikke ligger så mange RI-kuttere ved kajen længere, og den udvikling er der sandsynligvis ikke meget at gøre ved. Til gengæld er der masser af gang i den på kajen rundt omkring havnebassinet. I den forgangne uge har der her i Dagbladet været to gode eksempler på, at det ikke er så tosset endda. For et år siden købte selskabet Amanda Seafood Hvide Sande-virksomheden Knud Søndergaard Fiskeeksport. Siden købet har der højest været 25 ansatte på fabrikken, men nu har Amanda Seafood meldt ud, at der bliver brug for det dobbelte antal, fordi der på Tungevej skal fremstilles fisk til en af landets største dagligvarekæder. Selv om de fisk, der skal bearbejdes, nok ikke vil blive landet i Hvide Sande alle sammen, er det altså noget af en god nyhed, at der pludselig bliver 25 nye arbejdspladser på havnen. Som om det ikke var nok, har Vestfisk, der også holder til på Tungevej - og ja, navnet kommer fra fisken tunge - meldt ud, at der skal skrues op for salget af frisk fisk på nettet. Webshoppen har fået nyt navn, der klinger bedre og skal være med til at lokke flere kunder indenfor. Selv om indehaverne et par gange har overvejet at lukke for netbutikken, er der nu plus på bundlinjen, og med Hvide Sande-fiskeskipper Verner Møller til at levere råvarerne fra kutteren RI468 Juli-Ane, er der i hvert fald sikkerhed for, at det er fisk leveret af lokale, der bliver solgt. Når udgangspunktet med den nye hjemmeside også er at give kunden en fornemmelse af at stå på kajen og handle fisk, og målet er at blive danskernes foretrukne fiskehandler, ser det ud til, at folkene bag friskfangetfisk.dk mener det alvorligt. Det kan godt være, at de to nævnte eksempler ikke får fiskerierhvervet tilbage til en havn, hvor kutterne lå tæt for at få plads ved kajen, men mindre kan også gøre det. I hvert fald ser det ud til, at der i det små er gået fisk i den på den gode måde.

Ringkøbing For abonnenter

Hun starter snart i en almindelig klasse: - Dansk bliver svært - men jeg glæder mig rigtig meget

Annonce