Ringkøbing IF

Bræmer er tilbage: Alle med et cvr-nummer skal se ideen i at være med i RIF

Formand for Ringkøbing IF Andreas Leidesdorff (tv.) byder Lars Bræmer tilbage i klubben som sponsor- og eventchef. Pressebillede
Efter tre år ude er sponsor- og eventchefen tilbage i Ringkøbing IF og klar til at tage fat på arbejdet.

Ringkøbing: Det bliver et kendt ansigt, der kan tiltræde stillingen som sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF. Faktisk kunne man ikke finde en person, der kender stillingen meget bedre, for det er nemlig en mand, der tidligere har siddet på samme post; Lars Bræmer.

- Da de ringede og spurgte, om jeg ville komme tilbage og træde ind i samme rolle igen, så sagde jeg ret hurtigt, at det ville jeg gerne. Jeg har altid haft godt forhold til Ringkøbing, siger den hjemvendte sponsorchef.

Lars Bræmer var i RIF fra 2010, hvor klubben netop var rykket op i danmarksserien, til 2016, hvor klubben ville prøve at gå nye veje i forhold til sponsorarbejdet. Han har været med til at øge antallet af sponsorer i RIF fra omkring 20 til 160 i sin tid og nåede at stå for over 100 events.

Højere til overliggeren

Nu er han tilbage i klubben og klar til at tage fat, hvor han slap for tre år siden, og udvikle videre.

- Jeg skal sørge for, at alle, der har et cvr-nummer i Ringkøbing-Skjern, kan se, at det er en god ide at være en del af holdet i Ringkøbing IF, siger han.

- Jeg tror ikke, potentialet har nået overliggeren endnu, tilføjer han.

Hvor ligger overliggeren?

- Antallet af partnere kan udvides meget mere. Vi skal udvikle koncepter, der passer til alle, og se på, hvordan vi får lavet sponsorater og pakker, man vil være en del af.

- Vi skal fortælle den gode historie om, at vi er gode til at udvikle mennesker - ikke bare fortælle, hvad man præcis får for kroner og øre i reklame. Man investerer i klubben og mennesket. Cirka halvdelen af Ringkøbing IF's spillere er af egen avl, og det er helt unikt i dansk divisionsfodbold.

Erfaring fra 1. division

I de tre år siden sin seneste tid i RIF har Lars Bræmer blandt andet været forbi et par 1. divisionsklubber.

Det har også givet erfaring fra klubniveauet ovenover Ringkøbings 2. divisionsniveau, som han kan tage med tilbage til klubben.

- Jeg kan se, hvor meget erhvervslivet bestemmer, om man skal til højre eller venstre. Det kunne jo være en fantastisk historie, at Ringkøbing kom en tak højere op, siger Lars Bræmer.

- Det er ikke det, jeg er ansat til, men det er, som om der er mere larm på det hele i 1. division. Mit job er at sørge for, at der skal være god økonomi for både eliten og bredden.

Mandag morgen er Lars Bræmer så atter tilbage på sin pind:

- Jeg glæder mig til at komme i arbejdstøjet igen, slutter han.

0/0
Annonce
Tarm For abonnenter

Fra Holland til Tarm: Fiskesø var Willem og Jannies store drøm

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Kæmpe fremgang i Brugsen i Hemmet: Der er ansat mere personale for at følge med

Hvide Sande

Blandt legeland, bowling og spillemaskiner: - Fantastisk med sådan et sted til dårligt vejr

Ringkøbing IF For abonnenter

RIF jagtede to angribere – nu ser det svært ud: Realistisk set tror jeg ikke på det, siger sportschef

Erhverv

21-årige Benjamin har åbnet sin egen webshop: Det kunne jeg gøre bedre

Vestjylland For abonnenter

Turister holder købmænd i live

Leder For abonnenter

Det mener Dagbladet: Lyt til 'praksis-partisanens' gode råd

Praksis-partisan. Sådan kalder Peder Sørensen sig selv. Han har gennem 11 år været leder af Produktionsskolen i Skjern og ved derfor af erfaring, at en praktisk tilgang til liv og læring virker bedre end alverdens bøger. I hvert fald for de elever, som er kommet på netop den skole, fordi de af den ene eller den anden grund er løbet sur i det almindelige skolesystem. Mange af dem har ikke verdens bedste oplevelser med sig i skoletasken, og før de kan blive klar til igen at binde an med bøger og teori, skal de lære at tro på sig selv. Det sker ifølge Peder Sørensen bedst gennem netop praktisk arbejde. Det er i der, langt hovedparten af eleverne har deres styrke, og det er derfor her, der er en basis, man kan bygge en selvtillid op på. At det virker, viser de tørre tal fra skolen i Skjern: 70 procent af eleverne er kommet videre i uddannelse eller arbejde. Med andre ord masser af solstrålehistorier om mennesker, der blev grebet, efter at de var snublet i starten, og som lærte at stå på egne ben. Men nu er det slut: Skolens seneste afgangshold blev også det sidste. Landets produktionsskoler lukker nemlig med udgangen af juli og bliver i stedet til FGU'er - Forberedende Grunduddannelse, der også skal hjælpe eleverne videre til uddannelse eller arbejde. På FGU kommer eleverne ind på ét af tre spor: Et, hvor de kan forbedre sig i boglige fag, et andet til de unge, der kan lide praktisk arbejde, men som også gerne vil forbedre sig i dansk og matematik, og endelig et tredje spor, hvor de unge er i virksomhedspraktik det meste af tiden og resten af tiden i skolepraktik med undervisning i fag, der er relevante for praktikken. Forhåbentlig vil den nye uddannelse vise sig lige så effektiv til at hjælpe ikke mindst de skrøbelige blandt eleverne videre, som Produktionsskolen var. Det er som bekendt ligegyldigt, hvilken farve katten har og hvad den hedder - bare den kan fange mus. Men det vil være klogt at lytte til erfaringerne fra 'praksis-partisaner' som Peder Sørensen. For hvis man vil skabe nye solstrålehistorier, er det afgørende at have fokus på hver enkelt elevs muligheder. Først når de tror på sig selv, kan de være de klar til de boglige fag. Det lyder både enkelt og indlysende.

Mindeord

Mindeord: Michael bevarede humøret og det positive syn på livet

Vestjylland For abonnenter

Ormefiskeriet i Varde Å vil formentlig blive begrænset

112

Badegæst i nød reddet op af havet

Hvide Sande

Fanø har taget principiel kamp: Nu fjernes forlist Hvide Sande-kutter i 11. time

Annonce