Annonce
Ringkøbing IF

Bræmer er tilbage: Alle med et cvr-nummer skal se ideen i at være med i RIF

Formand for Ringkøbing IF Andreas Leidesdorff (tv.) byder Lars Bræmer tilbage i klubben som sponsor- og eventchef. Pressebillede
Efter tre år ude er sponsor- og eventchefen tilbage i Ringkøbing IF og klar til at tage fat på arbejdet.

Ringkøbing: Det bliver et kendt ansigt, der kan tiltræde stillingen som sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF. Faktisk kunne man ikke finde en person, der kender stillingen meget bedre, for det er nemlig en mand, der tidligere har siddet på samme post; Lars Bræmer.

- Da de ringede og spurgte, om jeg ville komme tilbage og træde ind i samme rolle igen, så sagde jeg ret hurtigt, at det ville jeg gerne. Jeg har altid haft godt forhold til Ringkøbing, siger den hjemvendte sponsorchef.

Lars Bræmer var i RIF fra 2010, hvor klubben netop var rykket op i danmarksserien, til 2016, hvor klubben ville prøve at gå nye veje i forhold til sponsorarbejdet. Han har været med til at øge antallet af sponsorer i RIF fra omkring 20 til 160 i sin tid og nåede at stå for over 100 events.

Højere til overliggeren

Nu er han tilbage i klubben og klar til at tage fat, hvor han slap for tre år siden, og udvikle videre.

- Jeg skal sørge for, at alle, der har et cvr-nummer i Ringkøbing-Skjern, kan se, at det er en god ide at være en del af holdet i Ringkøbing IF, siger han.

- Jeg tror ikke, potentialet har nået overliggeren endnu, tilføjer han.

Hvor ligger overliggeren?

- Antallet af partnere kan udvides meget mere. Vi skal udvikle koncepter, der passer til alle, og se på, hvordan vi får lavet sponsorater og pakker, man vil være en del af.

- Vi skal fortælle den gode historie om, at vi er gode til at udvikle mennesker - ikke bare fortælle, hvad man præcis får for kroner og øre i reklame. Man investerer i klubben og mennesket. Cirka halvdelen af Ringkøbing IF's spillere er af egen avl, og det er helt unikt i dansk divisionsfodbold.

Annonce

Erfaring fra 1. division

I de tre år siden sin seneste tid i RIF har Lars Bræmer blandt andet været forbi et par 1. divisionsklubber.

Det har også givet erfaring fra klubniveauet ovenover Ringkøbings 2. divisionsniveau, som han kan tage med tilbage til klubben.

- Jeg kan se, hvor meget erhvervslivet bestemmer, om man skal til højre eller venstre. Det kunne jo være en fantastisk historie, at Ringkøbing kom en tak højere op, siger Lars Bræmer.

- Det er ikke det, jeg er ansat til, men det er, som om der er mere larm på det hele i 1. division. Mit job er at sørge for, at der skal være god økonomi for både eliten og bredden.

Mandag morgen er Lars Bræmer så atter tilbage på sin pind:

- Jeg glæder mig til at komme i arbejdstøjet igen, slutter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce