Annonce
Ringkøbing IF

Bræmer er tilbage: Alle med et cvr-nummer skal se ideen i at være med i RIF

Formand for Ringkøbing IF Andreas Leidesdorff (tv.) byder Lars Bræmer tilbage i klubben som sponsor- og eventchef. Pressebillede
Efter tre år ude er sponsor- og eventchefen tilbage i Ringkøbing IF og klar til at tage fat på arbejdet.

Ringkøbing: Det bliver et kendt ansigt, der kan tiltræde stillingen som sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF. Faktisk kunne man ikke finde en person, der kender stillingen meget bedre, for det er nemlig en mand, der tidligere har siddet på samme post; Lars Bræmer.

- Da de ringede og spurgte, om jeg ville komme tilbage og træde ind i samme rolle igen, så sagde jeg ret hurtigt, at det ville jeg gerne. Jeg har altid haft godt forhold til Ringkøbing, siger den hjemvendte sponsorchef.

Lars Bræmer var i RIF fra 2010, hvor klubben netop var rykket op i danmarksserien, til 2016, hvor klubben ville prøve at gå nye veje i forhold til sponsorarbejdet. Han har været med til at øge antallet af sponsorer i RIF fra omkring 20 til 160 i sin tid og nåede at stå for over 100 events.

Højere til overliggeren

Nu er han tilbage i klubben og klar til at tage fat, hvor han slap for tre år siden, og udvikle videre.

- Jeg skal sørge for, at alle, der har et cvr-nummer i Ringkøbing-Skjern, kan se, at det er en god ide at være en del af holdet i Ringkøbing IF, siger han.

- Jeg tror ikke, potentialet har nået overliggeren endnu, tilføjer han.

Hvor ligger overliggeren?

- Antallet af partnere kan udvides meget mere. Vi skal udvikle koncepter, der passer til alle, og se på, hvordan vi får lavet sponsorater og pakker, man vil være en del af.

- Vi skal fortælle den gode historie om, at vi er gode til at udvikle mennesker - ikke bare fortælle, hvad man præcis får for kroner og øre i reklame. Man investerer i klubben og mennesket. Cirka halvdelen af Ringkøbing IF's spillere er af egen avl, og det er helt unikt i dansk divisionsfodbold.

Erfaring fra 1. division

I de tre år siden sin seneste tid i RIF har Lars Bræmer blandt andet været forbi et par 1. divisionsklubber.

Det har også givet erfaring fra klubniveauet ovenover Ringkøbings 2. divisionsniveau, som han kan tage med tilbage til klubben.

- Jeg kan se, hvor meget erhvervslivet bestemmer, om man skal til højre eller venstre. Det kunne jo være en fantastisk historie, at Ringkøbing kom en tak højere op, siger Lars Bræmer.

- Det er ikke det, jeg er ansat til, men det er, som om der er mere larm på det hele i 1. division. Mit job er at sørge for, at der skal være god økonomi for både eliten og bredden.

Mandag morgen er Lars Bræmer så atter tilbage på sin pind:

- Jeg glæder mig til at komme i arbejdstøjet igen, slutter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Pas på vores by: Stor risiko for domino-effekt i Skjerns bymidte

Læserbrev: Som medlem af Gentænk Skjerns ”handelsgruppe” har jeg været med til at vende og dreje mange muligheder for at få ungdommen fra skolebyen ind til centrum for her at skabe liv ved deres tilstedeværelse, samt mange andre ideer for at skabe aktivitet i byen. Det er en svær opgave, og nu vil man med et snuptag fratage centrum over 100 arbejdspladser og cirka 3000 ugentlige besøgende (ifølge Dagbladet lørdag). Om tallet er 3000 eller blot det halve, og om disse handler eller blot bevæger sig rundt i byen, så vil enhver handelsby juble over at have en ”så stor butik” i deres midte. Eksperter fra blandt andet Dansk Erhverv og formanden for Ringkøbing-Skjerns handelsråd fraråder på det kraftigste at flytte en så stor magnet væk fra centrum og forudser endnu mere butiksdød og et mindre attraktivt centrum. Kommunens planlægning frarådede tilladelse af en Rema 1000 udenfor bymidten, politikerne overhørte dette. Jeg er spændt på at høre planlægningens forudsigelser af konsekvensen i Skjern centrum ved en udflytning af ”rådhuset”. Detailbutikkerne alene i byens midte beskæftiger løst anslået over 200 personer, det er dog en anseelig arbejdsplads, mange flex-jobbere, personer i jobtræning og praktikanter har stor glæde af at have mulighed for at arbejde i byens butikker, en årlig besparelse på (måske?) 750.000 kroner kan hurtig blive opslugt af flere ledige og et ødelagt bybillede. Vil byen være attraktiv at bosætte sig i, hvis centrum bliver ødelagt, eller flytter det ”grå guld” til andre byer eller andre kommuner? Politikernes beslutning om at nedlægge vort gamle rådhus kan blive en lang glidebane, flere butikker er ikke medlem af handelsforeningen andre har meldt sig ud for at spare penge, og mister vi flere butikker, vil en sådan udvikling hurtigt betyde, at der ikke er råd til en bychef, julebelysning, open-by-night. Annoncer i ugeaviser bliver måske også sparet væk, så vil det være svært at have økonomi i ugeaviserne osv. osv. Detailhandlere bruger langt mere tid end en almindelig 37 timers arbejdsuge for måske at kunne tjene en gennemsnitlig løn, det er ikke nogen nem opgave, som nogle fejlagtigt tror. Vi vil alle gerne have butikker og et godt udvalg, men detailhandelen har ikke haft megen medgang i de senere år og er følsom over for alt, hvad der fjerner potentielle kunder. En udflytning af det gamle rådhus, eller blot noget af det, giver en meget stor risiko for at udløse en domino-effekt som beskrevet, og alle med forstand på detailhandel og bycentre fraråder det på det kraftigste. Jeg har forståelse for at den almindelige kommunalpolitiker ikke kan være ekspert på alt, og håber derfor, at man beslutter sig ud fra de råd og oplysninger, der er givet, netop fra eksperter. Rådhuset er jo i øvrigt en af byens seværdige bygninger, og det er godt for bymidten at have en offentlig administrationsbygning, så føler vi os stadig som en købstad. Alt ovenstående er ”for egen regning” men ordene er hørt mange gange.

Skjern Håndbold

Skjern sejrede sikkert mod oprykkerne - men de kunne have vundet større

Annonce