Annonce
Hvide Sande

Bølgerne går lidt højere: Surfere finder vej til tv-skærmen

Til september bliver der masser af aktiviteter på fjorden og på havet, når vandsportsfestivalen Waterz atter får bølgerne til at gå højt i Hvide Sande. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Organisationen Waterz har indgået en aftale med TV Max, der er klar til at sende fra surfernes World Cup i Hvide Sande om en måned.
Annonce

Hvide Sande: Når Hvide Sande fra 9. til 14. september lægger bølger til PWA Surf Slalom World Cup, bliver det muligt at følge med på tv-skærmen.

I hvert fald, hvis man får sit signal leveret af YouSee og dermed har adgang til kanalen TV Max, der har en rækkevidde på omkring 15.000 husstande i byer som Ringkøbing, Skjern, Tarm, Lem, Ulfborg og Hvide Sande.

- Vi er utroligt glade for den her mulighed for at streame alle konkurrencerne til lokalområdet. Nogle af konkurrencerne foregår, mens folk er på arbejde, og nu får man muligheden for at kunne følge med på enten tv eller på internettet, hvor der også streames direkte, siger Katrine Frandsen, projektleder hos Waterz, der er Nordens største vandsportsfestival.

PWA, der er en verdensomspændende surforganisation, har stor erfaring med den slags optagelser, der blandt andet involverer droner og to engelske værter:

- Det er det tætteste, man kan komme på, at DR eller TV 2 ruller det tunge skyts frem og sender direkte, tilføjer Katrine Frandsen.

Samarbejdet med Radio Max - der står bag TV Max - begyndte sidste år, og nu skrues der altså på lidt flere knapper. Det glæder Radio Max' direktør, Morten Krarup Nielsen:

- Waterz er en stor og vigtig begivenhed i vores lokalområde, som vi selvfølgelig gerne vil være med til at bakke op omkring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

KD’s vælgererklæringer er i hus: - En milepæl på vejen mod Folketinget

Annonce