Annonce
Hvide Sande

Bølgerne går lidt højere: Surfere finder vej til tv-skærmen

Til september bliver der masser af aktiviteter på fjorden og på havet, når vandsportsfestivalen Waterz atter får bølgerne til at gå højt i Hvide Sande. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Organisationen Waterz har indgået en aftale med TV Max, der er klar til at sende fra surfernes World Cup i Hvide Sande om en måned.

Hvide Sande: Når Hvide Sande fra 9. til 14. september lægger bølger til PWA Surf Slalom World Cup, bliver det muligt at følge med på tv-skærmen.

I hvert fald, hvis man får sit signal leveret af YouSee og dermed har adgang til kanalen TV Max, der har en rækkevidde på omkring 15.000 husstande i byer som Ringkøbing, Skjern, Tarm, Lem, Ulfborg og Hvide Sande.

- Vi er utroligt glade for den her mulighed for at streame alle konkurrencerne til lokalområdet. Nogle af konkurrencerne foregår, mens folk er på arbejde, og nu får man muligheden for at kunne følge med på enten tv eller på internettet, hvor der også streames direkte, siger Katrine Frandsen, projektleder hos Waterz, der er Nordens største vandsportsfestival.

PWA, der er en verdensomspændende surforganisation, har stor erfaring med den slags optagelser, der blandt andet involverer droner og to engelske værter:

- Det er det tætteste, man kan komme på, at DR eller TV 2 ruller det tunge skyts frem og sender direkte, tilføjer Katrine Frandsen.

Samarbejdet med Radio Max - der står bag TV Max - begyndte sidste år, og nu skrues der altså på lidt flere knapper. Det glæder Radio Max' direktør, Morten Krarup Nielsen:

- Waterz er en stor og vigtig begivenhed i vores lokalområde, som vi selvfølgelig gerne vil være med til at bakke op omkring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce