Annonce
Skjern

Arriva-tog påkørte bil: Fører slap med skrækken

Kort før klokken otte fredag morgen stødte et Arriva-tog ind i en bil i en overskæring på Klostervej i Skjern. Arkivfoto: John Randeris
En personbil blev fredag morgen ramt af et tog ved en overkørsel på Klostervej i centrum af Skjern. Der skete ingen personskade.

Skjern: Omkring klokken 7.50 fredag morgen blev en personbil ramt i en overkørsel på Klostervej i centrum af Skjern. Personen bag rattet slap med en voldsom forskrækkelse.

Ifølge vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, René Pagh, skete uheldet på grund af køkørsel i morgentrafikken:

- Dele af køen nåede ikke at komme væk, da bommene gik ned, og en bil blev fanget på sporet, siger René Pagh.

Personen bag rattet nåede ikke at komme ud, men til alt held blev kun fronten på bilen ramt af et Arriva-tog, der ikke kunne undgå en påkørsel.

Havarikommissionen er blevet underrettet, og Banedanmark har sendt en såkaldt undersøgelsesvagt til uheldsstedet i Skjern.

Sammenstødet mellem bilen og toget førte hele formiddagen til en række aflyste togafgange, og på nogle af strækningerne blev der i stedet indsat busser.

Ved frokosttid fredag meddelte Arriva, at togene mellem Skjern og Esbjerg og mellem Skjern og Aarhus atter kører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce