Annonce
Erhverv

Antons Camping markerer sit jubilæum

Thomas Kaspersen, der ejer Antons Camping i Videbæk, fejrer i oktober firmaets 50 års-jubilæum. Her er han i selskab med Anton Sørensen, som åbnede firmaet for et halvt århundrede siden. Foto: Mads Dalegaard.

VIDEBÆK: Stor travlhed og behov for at ansætte nye folk betød, at Antons Camping i Videbæk måtte udsætte sit 50 års-jubilæum, der faldt i marts. Men med en campingsæson der er ved at gå på hæld, er der nu lagt planer for at markere jubilæet.

- Vi holder en slags jubilæumsmesse søndag 6. oktober, hvor vi har ryddet den ene hal til formålet, fortæller Thomas Kaspersen, der ejer Antons Camping.

Messen er inspireret af de meget sete You Tube-videoer, hvor Thomas Kaspersen fortæller om campinggrej. Der vil komme specialister og fortælle ansigt til ansigt om de produkter, som campingbutikken sælger, ligesom der vil være godt til ganen. Desuden vil der i hele oktober være gode tilbud til campisterne.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Økonom bakker rektorer op: Skolearbejdet er hovedbeskæftigelsen

Annonce