Videbæk

Agilia udvider med 2600 kvm

Mens byggeriet er i gang, vil der være spærret af på Agilias område, hvilket vil betyde udfordringer for medarbejderne. Foto: Agilia
Flere medarbejdere og nye produkter kræver mere plads hos foderproducenten Agilia.

VIDEBÆK: Agilia, der tidligere hed Agro Korn, har i løbet af det seneste år ansat flere medarbejdere, udviklet nye produkter og har i øvrigt en fyldt ordrebog. Det betyder, at der mangler plads til både produktion, lager og til de administrative medarbejdere.

Derfor skal der nu bygges 2600 nye kvadratmeter i Videbæk. Det nye byggeri skal indeholde moderne faciliteter og forbedrede vilkår for de omkring 40 medarbejdere hos Agilia, der udvikler og producerer proteiner til fremtidens landmænd.

Udvidelse er fremtidssikring

- Som det er nu, har vi lejede lagerfaciliteter omkring 20 km væk som supplement til vores egne. Vi har laboratorium i en midlertidig pavillon, værkstedet er i en container, og mødelokalet er for længst inddraget til kontorer. Vi har lejet en del lagerplads inklusiv et stort telt. Det er ikke hensigtsmæssigt. Derfor skal vi nu bygge nyt, fortæller Rita Koch Petersen, der er Site and Quality Manager for Agilia i Videbæk

Det nye lager kommer til at indeholde en moderne reol-løsning til produkterne, som kan automatisere en række processer.

- Men det handler ikke om at spare på vores medarbejdere. Vi oplever stor efterspørgsel på vores produkter, så automatisering skal gøre os i stand til at fortsat at følge med kundernes behov, fortæller Rita Koch Petersen.

Bliver i Videbæk

Tilbygningen sikrer desuden, at medarbejderne får bedre sikkerhed og i det hele taget bedre forhold. Heriblandt en ny kantine og bedre omklædningsforhold.

- At vi bygger nyt har givet os alle sammen en sikkerhed og tro på, at vi bliver her i Videbæk. Vi glæder os til det nye, og at vi får løftet vores faciliteter betragteligt, siger driftsleder Thomas Nørsøller.

Byggeriet, der koster 25 millioner kroner, skal stå færdigt 1. september i år. En stor del af det nuværende område bliver spærret af og omdannet til byggeplads, som Agilias medarbejdere ikke kan komme på. For at sikre at medarbejderne er orienteret om byggeriet og dets udfordringer bliver de informeret på ugentlige orienteringsmøder.

Agilia har i øvrigt sikret, at der i fremtiden er plads til at udbygge virksomheden yderligere, hvis der er behov for det.

0/0
Annonce
Skjern For abonnenter

Bent Ingemann Hansen forsvandt uden farvel: Det uløste mysterium om en far, der blev væk

Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Det svævende japanske te-hus: Hvorfor ligger der et arkitektonisk mesterværk i Videbæk?

Videbæk

Drøm går i opfyldelse for vestjysk lavindkomstfamilie: For nogle er en pokalfinale i Parken bare større

Videbæk

Seniordamer på tøjbesøg

Videbæk For abonnenter

Jeg elsker gejsten og iværksætterkulturen

Videbæk For abonnenter

Mejeridirektøren elsker håndværket

Videbæk

Forening samlede ind i to år: Nu kan børnene for alvor boltre sig på boldbanen

Videbæk

Sigurd og Else Marie har begge haft kræft: Åbenhed og hjælp var vigtigt for at komme videre

Kultur

Kun 61 meldt til velgørenhedsløb: - Det er langt under forventningerne

Kultur

Kenneths bøn til Pokémon-spillere: Kan I gå på jagt udenfor vores have?