Annonce
Ringkøbing

Stor interesse for første lejligheder i ny bydel

Det første dobbelthus (billedet) har fået selskab af et hus med fire lejligheder, som ejendomsmægleren har store forhåbninger til salget af. Foto: Naturbydelen Ringkøbing K
Der var stor interesse for at opleve de første fire ejerlejligheder, som netop er sat til salg i Naturbydelen Ringkøbing K. Ifølge ejedendomsmægler mødte 150 mennesker op til søndagens åbent hus-arrangement.

Ringkøbing: Mens det har knebet med at sælge huse i to plan i Naturbydelen Ringkøbing K, så tyder meget på, at det er lettere med lejligheder i ét plan.

Det mener ejendomsmægler Finn Jacobsen fra EDC Ringkøbing, og hans optimisme er ikke blevet mindre efter weekendens åbent hus i det første råhus, som rummer fire lejligheder.

- Jeg vil tro, at vi havde 150 mennesker forbi. Der er altid stor interesse for at se byggeriet i Ringkøbing K, når vi slår dørene op. Men der er ingen tvivl om, at muligheden for at købe lejligheder i ét plan og i tre forskellige størrelser passer folk rigtig godt. Jeg tror på, at vi har ramt en boligtype, som passer mange, og de besøgende gav udtryk for, at det faldt godt i deres smag, og vi har flere, vi skal snakke videre med, siger han.

Derfor håber Finn Jacobsen da også på, at der i den nærmeste fremtid bliver skrevet under på slutsedler til de første lejligheder.

I alt er det planen at bygge 16 ejerlejligheder i den første etape. De første fire bliver indflytningsklare til maj.

Selv om vejret under søndagens fremvisning ikke var det bedste, så er Finn Jacobsen ikke i tvivl om, at også udsigten faldt i de potentielle køberes smag.

- Udsigten over fjorden er virkelig god - også i dårligt vejr, siger ejendomsmægleren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Kære transportudvalg: Det er tid til handling på Rute 15

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune går det godt. Vi har en lav ledighed, erhvervsmæssig vækst - og vi har lige fået bekræftet, at vi er den foretrukne feriedestination for tyske turister i Danmark. Men vi risikerer, at udviklingen stopper, hvis Christiansborg ikke tager ansvar for hele Danmarks infrastruktur. I dag holder Folketingets Transportudvalg møde, og vi har fået 15 minutter til at forklare, hvorfor det er så presserende, at Rute 15 bliver udvidet til en 2+1 vej på strækningen mellem Herning og Ringkøbing. Rute 15 er en af kommunens vigtigste livslinjer til resten af landet. Men tæt trafik, dårlig sikkerhed og tung trafik af blandt andet store vindmølletransporter, mælketankbiler og landbrugsmaskiner sænker fremkommeligheden og gør det både farligt og vanskeligt at overhale. Vi har derfor brug for en bredere, bedre og mere farbar vej. På finansloven for 2019 blev der afsat penge til en såkaldt VVM-redegørelse. Nu har vi brug for, at der også afsættes de nødvendige midler, så arbejdet med at udvide Rute 15 kan gå i gang, så snart VVM-undersøgelsen er afsluttet. I Ringkøbing-Skjern Kommune viser vi år efter år, at vi er konkurrencedygtige og omstillingsparate. Vores virksomheder har landets højeste produktivitet, og vores BNP pr. indbygger er svimlende 23 procent højere end landsgennemsnittet. Men de positive resultater kommer ikke af sig selv. På Dansk Industris måling af erhvervsvenlighed ligger Ringkøbing-Skjern Kommune på en fortjent tredjeplads. Det er vi stolte over, men vi ved også godt, at det er en tredjeplads, som det bliver svært at fastholde i de kommende år. Ikke mindst fordi infrastrukturen trækker os ned i den samlede bedømmelse. I kategorien ”Infrastruktur” ligger vi på en sølle 79. plads ud af de 93 deltagende kommuner. Virksomhederne i kommunen er afhængige af fremkommeligheden på Rute 15, og derfor efterlyser de i høj grad også bedre infrastruktur for at kunne skabe flere arbejdspladser og endnu mere vækst. I fællesskab argumenterer vi for, at hele Danmark skal kobles på den nationale infrastruktur. Vi forlanger ikke motorveje eller hurtigtog, men vi er nødt til at insistere på, at de indfaldsveje, der skal sikre, at vi kan udnytte det store potentiale, der ligger i hele Danmark bliver prioriteret på Christiansborg. Det er dét, vi vil gøre, når vi mødes med Folketingets Transportudvalg i dag.

Annonce