Annonce
Ringkøbing

Vil aflevere en bedrift på toppen: Svineavler fra Ølstrup sælger gården for 52 millioner kroner

Ole Kjær fra Ølstrup har besluttet sig for at sætte sin svinebedrift til salg. Foto: Mads Dalegaard
Svinefarmen er blandt landets mest veldrevne.

ØLSTRUP: Svineproducenten Ole Kjær fra Ølstrup, der har en af landets mest veldrevne griseproduktion, har sat sin bedrift Østergaard ved Ølstrup til salg. Prisen for Østergaard, der består af to sammenhørende gårde, er 52.000.000 kroner.

- Jeg kan aflevere en bedrift på toppen. De seneste fem år har driften aldrig kørt bedre, og det er opnået, siden jeg valgte at bruge al min tid på gården og ikke på andre tillidserhverv, siger Ole Kjær til Landbrugsavisen.


Annonce

Jeg kan aflevere en bedrift på toppen

Ole Kjær, svineavler fra Ølstrup


Ole Kjær er gift med Inger Kjær, som i sin tid blev født på ejendommen. Parret overtog den efter hendes forældre i 1989 og udvidede senere med naboejendommen.

Se salgsopstillingen her

Gårdene på henholdsvis Kærhusvej og Attenagrevej ved Ølstrup har produktionsbygninger til 1350 årssøer og smågrise, ligesom der hører 149 hektar landbrugsjord med. Desuden er der blandt andet også et nyere ”standsmæssigt fritliggende stuehus”, som der står i salgsopstillingen ved EDC Videbæk, der har fået opgaven at sælge Ole Kjærs bedrift.

Ole Kjær, der runder 60 år i 2021, er et kendt ansigt i landbruget, da han har været formand ved SvineRådgivningen og medlem af bestyrelsen hos Vestjyske Landboforening og Videbæk Biogas. I 2018 blev han desuden Årets smågriseproducent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Annonce