Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ærlig på Instagram: Brejninggaard Efterskole indstillet til national kommunikationspris

Forstander Kristian Grell er glad for indstillingen til kommunikationsprisen SEVERIN-PRISEN. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Den vestjyske gymnastikefterskole får stor ros for sin tilstedeværelse på det sociale medie Instagram, hvor efterskolen ærligt deler ud af livet på efterskolen.

Brejning:  Gymnastikefterskolen ved Brejning er så dygtig til at bruge det sociale medie Instagram, at efterskolen er blevet indstillet til den nationale kommunikationspris SEVERIN-PRISEN for "godt og dannet indhold på internettet".

Prisen uddeles i år for tredje gang til efterskoler, højskoler, privatskoler og friskoler.

Brejninggaard Efterskole er indstillet til prisen af Torben Noer fra Skanderborg. Han har et særligt godt øje til efterskolens Instagram-profil, der ifølge Noer gennemsyres af gymnastikefterskolens værdier og efterskolelivet.


Vi er rigtig glade for at blive lagt mærke til herude. Både for det, vi gør med de unge mennesker til daglig, men også for måden, vi viser det på digitalt.

Kristian Grell, forstander på Brejninggaard Efterskole


"Samlet set har Brejninggaard Efterskole en stringent visuel identitet og et meget ærligt udtryk på tværs af deres digitale platforme. De giver et tydeligt indtryk af hvor vigtigt det er for dem at uddanne og danne de unge mennesker. De vil dem! Og de tror på dem!", skriver han i sin indstilling.

Annonce

De gør sig umage

Han fremhæver i sin indstilling særligt et billede fra efterskolens instagramprofil, der i sort-hvid viser af en af eleverne i dyb koncentration under en opvisning.

- Det indstillede opslag på Instagram er lavet kort tid efter, at DGI's landsstævne 2021 blev aflyst grundet Covid-19 og dermed i en tid, hvor netop disse unge mennesker vidste, at deres efterskoleår også rammesættes og mærkes af Covid-19. Dette til trods udstråler både tekst og billeder en tro på, at #detblivergodt (igen). Man mærker de unges engagement, deres glæde ved gymnastikken og fællesskabet. De gør sig umage med deres efterskoleår – og deres liv. Hver for sig – men i særdeleshed sammen, skriver Torben Noer i sin indstilling.

Det var dette billede fra efterskolens Instagramprofil, som Torben Noer fremhævede i sin indstilling. Foto: Martin Pilgaard, Brejninggaard Efterskole

Forstander Kristian Grell er forståeligt glad for indstillingen og de fine ord om efterskolens digitale tilstedeværelse.

- Vi er rigtig glade for at blive lagt mærke til herude. Både for det, vi gør med de unge mennesker til daglig, men også for måden, vi viser det på digitalt, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce

Alle kan indstille

Indstillingen til SEVERIN-PRISEN er åben til og med søndag den 18. oktober, hvor enhver kan indstille en fri skole, som, de synes, gør det godt digitalt.

Mandag den 19. oktober offentliggøres de tre nominerede til prisen, og vinderen afsløres den 9. november.

Brejninggaard Efterskoles Instagramprofil opdateres jævnligt med masser af glimt fra hverdagen på den vestjyske gymnastikefterskole. Skærmbillede fra Instagram

Prisen blev i 2018 stiftet af Lunderskov Efterskole, Irene Stapel, medieforsker Jesper Tække og kommunikationsrådgiver Rasmus Anker Rysgaard i håbet om at sætte fokus på de frie skolers stemme i det digitale mediebillede.

Tidligere vindere af SEVERIN-PRISEN er Glamsbjerg Friskole og Fredericia Realskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Store corona-vaccinationsdag: 940 borgere får i dag første skud Pfizer i Ringkøbing

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Da sygehuset i Ringkøbing med 260 ansatte blev renoveret for 19 millioner, SodaStream indgik sponsoraftale med fodboldstjernen Preben Elkjær og andre glimt fra Gamle Dage

Annonce