Annoncørbetalt indhold

Vil du beskytte din bils interiør?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Går du op i, at din bil har det godt, og at der bliver passet så godt på den, som det nu engang er muligt? Det betyder formentlig, at du kæler for bilen, når du har muligheden, men også at du altid kigger efter forskelligt udstyr eller tilbehør, der kan gøre dit liv som bilejer lidt sjovere. En af de ting, du måske har overvejet at få skiftet ud, er de måtter, du har i bunden af bilen. En overvejelse kunne være gummimåtter, der er meget robuste og kan holde til, at der kommer beskidte sko ind i bilen. Samtidig er de lette at rengøre, hvis et barn er kommet til at tømme sandfyldte sko, eller I alle har været på vandretur i skoven i et stykke tid.

Med de klassiske bilmåtter har du garanteret opdaget, hvor svært det kan være, når man skal have sand og andet fri af det materiale, de er lavet af. Det kræver, at man er klar på at banke måtterne med jævne mellemrum, samt eventuelt at de kommer gennem en måtterenser. Det er noget, man ikke altid lige orker at få gjort, og så kan der altså godt komme til at se beskidt ud. Gummimåtter kan hurtigt tørres over eller støvsuges, og så er de klar til brug igen.

Andet godt tilbehør til bilen

Ud over de klassiske måtter til brug i bunden af bilen, er der også andre ting, man godt kan drage fordel af at investere i. En af tingene her er en måtte til bunden af bagagerummet. På samme måde som med måtterne, man kender fra bunden af bilen, kan du bruge den til at beskytte bagagerummet lidt ekstra, og det gør det væsentligt lettere at rengøre et beskidt bagagerum, hvis man faktisk har mulighed for at pille måtten ud og rengøre den udenfor.

Der findes mange forskellige måtter, både til bunden af bilen og til bagagerummet, og det er vigtigt, at man får fat i en måtte, der passer til. Nogle er universalmodeller, som passer til mange biler, mens andre er produceret mere specifikt til bestemte mærker eller typer, hvor de sidder helt som fod i hose. Det er vigtigt, at du ikke går på kompromis og vælger tilfældige måtter, da det ikke er sikkert, deres form kan passe ind i din bil. Så hellere bruge lidt ekstra tid på lige at kigge igennem, hvilke måtter der egentlig er beregnet til at passe ind i din bil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.