Annoncørbetalt indhold

Vandring hitter i Danmark

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Flere og flere søger ud i naturen, hvor de giver sig i kast med givende distancer til fods. Vandring hitter som aldrig før, og det er måske ikke så underligt endda. Realiteten er nemlig den, at Danmark har utallige gode vandreruter og et væld af smukke naturrige områder. Her får du lidt inspiration til, hvor du kan lade turen gå hen samt råd til, hvilket gear du bør investere i.


Hvor skal du lade turen gå hen i Danmark?

Til kortere vandring og endagsture kan du med fordel besøge Mols Bjerge. Denne nationalpark i Jylland byder på betagende natur, og så har du intet mindre end i omegnen af 25 kortere ruter at vælge iblandt. Ruterne er afmærket med farven gul og kan eventuelt kombineres, hvis du ønsker en længere rute. Er du på udkig efter en lang vandretur, hvor du faktisk går i flere dage, bør du uden tvivl overveje Camønoen, som strækker sig over Møn, Bogø og Nyord. Denne rute er i alt 175 km, men du kan selvfølgelig vælge kun at gå dele af den. Overnatning kan foregå på forskellig vis. Eventuelt kan du overnatte i telt eller shelter undervejs på ruten. En anden fantastisk og længere vandrerute er Kyststien på Bornholm. Denne rute er i alt 120 km lang og foregår, som navnet angiver, langs Bornholms smukke kyst. Du skal afsætte i omegnen af en uge, hvis du ønsker at gå hele ruten. Husk at holde udkig efter Danmarks største vandfald, Døndaleåen, der er et vandfald på hele 20 meter.


Hvad har du brug for, når du vil i gang med at vandre?

Det kan variere, hvad og hvor meget du har brug for, når du vil give dig i kast med vandring. Godt og pålideligt fodtøj er dog alfa og omega, og det gælder uanset, om du planlægger en kort eller lang vandretur. Et par gode vandresko eller støvler, såsom de mange modeller du finder hos CAMPZ.dk, kan være et godt sted at starte, når du søger gear til dine vandreture. Først og fremmest bør dine vandresko føles behagelige om din fod, og det bør udelukkende være dig, der går i dem. Vandresko tilpasser sig din fods former, hvorom det er vigtigt, at du går skoene til, inden du kaster dig over de længere ture. Derudover bør dine vandresko beskytte dig mod omgivelserne. Eksempelvis kan du gå efter et par vandresko fra CAMPZ.dk med GORE-TEX. Denne teknologi er vandafvisende og åndbar, hvilket betyder, at dine fødder holdes tørre, mens de fortsat kan ånde. Gode, stabile ydersåler, som giver dig et godt greb om underlaget, bør også vægtes, når du handler vandresko. Har du brug for støtte om anklen, kan du gå efter en vandrestøvle frem for en vandresko. Støvler kan især være at foretrække, hvis din rute byder på ujævnt terræn. Her kan der være risiko for at vrikke om. Forsøger du dig med en af de længere ruter, har du muligvis brug for telt, liggeunderlag og sovepose. Dansk vejr er desuden uforudsigeligt. Godt regntøj bør derfor prioriteres på din vandretur, mens du ligeledes også har brug for en komfortabel rygsæk til alle pakkenellikerne. En god drikkedunk eller et smart drikkesystem holder dig desuden hydreret. Disse dele kan ligeledes handles hos CAMPZ.dk, der er en af markedets førende leverandører af outdorgear. Måske du nu er ved at finde ud i naturen. I hvert fald har du fået lidt idéer til smukke ruter og praktisk gear, så du forhåbentlig er klar til at sætte det ene ben foran det andet. Rigtig god tur.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.