Annoncørbetalt indhold

Valg af spisebordsstole skal foretages med omhu

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Stunderne omkring spisebordet med familien, bofællerne og lignende er hyggelige, gode og nogle, du husker. Derfor er det også vigtigt at facilitere disse stunder, og det kan du blandt andet gøre ved at have en god indretning af spisestuen med de rette spisebordsstole.


Skal passe til spisebordet såvel som til indretningen

Når du skal vælge stole til spisebordet er der flere parametre at være opmærksom på, og det er gældende for blandt andet stolenes udseende, da de skal passe til spisebordet såvel som til indretningen. Spisebordet og de tilhørende stole kommer nemlig som helhed til at spille en stor rolle i indretningen, og derfor er det også vigtigt at få valgt de rette stole til spisebordet. Her er farvevalget et rigtig vigtigt parameter, da det er afgørende for, hvordan samspillet mellem stolene og bordet kommer til at være.


Her kan du vælge nogle meget matchende farver på de to dele, men du kan også vælge farver, der er kontraster af hinanden, hvilket skaber et andet spil mellem farverne. Hvad du bør vælge, handler først og fremmest om, hvad dine krav og behov til det er, mens det også har noget at sige, hvordan resten af indretningen er. Det er nemlig vigtigt, at dit valg harmonerer med resten af indretningen, således sættet af spiseborde og tilhørende stole kommer til at indgå som en naturlig del af indretningen. Dette sæt er nemlig en ret central del af indretningen, hvorfor det er vigtigt, at dette omhyggeligt afstemmes med indretningsstilen.


Komfort skal også spille ind på valget

Derudover er det også vigtigt at få valgt spisebordsstole med den rette komfort, og dette afhænger af flere forskellige faktorer. Eksempelvis er det muligt at få stole med armlæn, som kan øge komforten, men det kræver samtidigt mere plads rundt om bordet. Derudover kan du få klassiske stole med stofovertræk, som kan give en lidt blødere overflade, mens det også er muligt at få stole med læderovertræk, som også giver en forholdsvis blød overflade. Der findes også modeller af stole, som har den klassiske træoverflade, men dette kan du kompensere for ved at have et flot skind, en hynde eller lignende.


I forhold til valg af betræk, skal du også overveje, om det kan holde til dagligdagens gøremål. Nogle typer af stof vil kræve ekstra rengøring, hvis der bliver spildt på det, mens andre overtræk er lettere lige at tørre af. Dette skal også overvejes, så du finder de rette stole, du kan have stående som nye mange år frem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.