Annoncørbetalt indhold

USA har endelig genåbnet sine grænser – danskerne bestiller rejser til USA i hobevis

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at USA igen har åbnet op for at bl.a. danske statsborgere kan komme på besøg igen, men det som der ikke er så mange derved er, at USA stiller yderligere krav til de indrejsende som hvis man rejste afsted inden pandemien gik løs.


Der er kun adgang for vaccinerede danske statsborgere i USA

USA har været lukket ned i over halvandet år. Det har gjort især de danske statsborgere utålmodige og mange har nærmest haft en kuffert klar til afrejse, så de kunne komme afsted med det samme der igen, blev åbnet op for grænserne. Der er dog kommet nogle flere regler til i forhold til inden pandemien, som du bør læse godt op på.

Blandt de nye regler og krav der stilles til f.eks. de danske statsborgere der vil rejse til USA er, at det kun er muligt at de vaccinerede tilrejsende kan besøge USA. Er du ikke vaccineret kan du altså skulle vente længe endnu før at du også kan booke dine flybilletter. Det er desuden ikke enhver form for vaccine der er godkendt til indrejsen.


De vigtige regler der gør sig gældende ved din afrejse til USA

Når du ønsker at rejse til USA, er reglen i forhold til vacciner, at du som minimum har fået 2 doser vaccine og at det skal være enten Pfizer- eller Moderna-vaccinen. Har du fået én dosis Johnson Johnson eller har du måske fået det første stik fra AstraZeneca og det næste af en anden vaccine, så skal du igennem en tredje dosis, før du er dækket ind til en rejse til USA.

Der er udover de 2 doser vaccine af enten Moderne eller Pfizer også krav til at du har en PCR-test der ikke er mere end 3 dage gammel før din afrejse. Da der kan forekomme en ventetid på svar på en PCR-test på op til 48 timer, er det derfor vigtigt at du prioriterer at få taget testen rettidigt, så du ikke risikere at mangle den for at kunne rejse afsted.

Reglerne for danske statsborgere der ønsker at besøge USA kan ændre sig fra dag til dag og afhænger utrolig meget af situationen i USA. Det kan derfor sagtens være at de regler der er gældende nu og her er ændret om 2 måneder og du bør derfor tjekke op på de gældende regler få dage før din afrejse, så du er sikker på at det ikke spænder ben for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.