Annoncørbetalt indhold

Unik seværdighed nær Hobro - Det perfekte sted, til den perfekte dag og oplevelse i Jylland

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nyd en solrig sommerdag i skønne omgivelser, der byder på oplevelser for hele familien


Det er sommer, solen skinner, vejret er godt og humøret et højt. Så hvorfor ikke tage udenfor og nyde hele dagen i selskab med dem du holder af? Der er intet bedre, end at nyde en dag i selskab med sine nærmeste, hvor der er oplevelser for hele familien, hvor selv familiens firbenet bedste ven er velkommen, og med plads til sjov, leg og læring, får både børn og voksne, hvor hele verden er din legeplads. I Jylland finder du det berømte Verdenskort ved Hobro, hvor I ikke kun kan opleve hele verden på en dag, men også hygge med god mad, i godt selskab og meget mere.


Oplevelsespark for hele familien 

Søger du efter en oplevelsespark Jylland, hvor der er noget for hele familien, vennerne, klassekammeraterne eller andet? Et sted, hvor I kan opleve en masse forskellige ting, der passer perfekt til både børn og voksne, som ikke bliver kedelig efter få timer? Så er du endt det rette sted! Hos Verdenskortet i Hobro finder du spændende attraktioner og en oplevelsespark, der helt sikkert bliver et hit for både børn og voksne. Det kan godt være svært at finde en oplevelsespark, hvor der er noget for hele familien. Men det skal du ikke være bange for, når du besøger Verdenskortet ved Hobro. Ikke nok med, at dig og hele familien kan springe fra land til land, og opleve hele verden på under en dag, så er der også rig mulighed for at klappe søde dyr, spille gamle spil og minigolf, hoppe på hoppepude og meget mere.


Det perfekte sted til picnic

Når dagen lakker mod en enden, eller der blot er brug for en middagspause, hvad er så bedre, end at slutte dagen af med en god middag- eller aftensmad, omringet af smukke omgivelser? Når sulten melder sig, har man ofte medbragt mad hjemmefra, og finder et sted at spise dette. Det er meget forskelligt, hvorvidt man ønsker selv at medbringe mad, eller er størst tilhænger af, at maden bliver udleveret eller købt i en cafe. Hos Verdenskortet er der mulighed for lige det du ønsker dig! Der er nemlig mulighed for selv at medbringe mad, og samtidigt benytte grill-området, eller bestille en grill pakke menu hos Verdenskortet hjemmefra. Ønsker man ikke at medbringe mad selv, eller benytte det store grill-område, så er der også rig mulighed for, at få fantastisk mad serveret, hos Verdenskortets café ved Hobro.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.