Annoncørbetalt indhold

Tre steder i Spanien du skal opleve

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Rigtig mange danskere Rejser til Spanien hvert år. Det er utroligt populært feriemål blandt danskerne. Men nu har det været corona i næsten et og et halvt år, så der er rigtig mange danskere der ikke har haft mulighed for at tage til Spanien i langt tid. Så kan man hurtigt komme til at glemme, hvor alle de gode steder i Spanien er. Det kan også være, at man er blevet træt af de steder, man altid har været og godt kunne tænke sig at prøve noget nyt. Lige meget så har vi her samlet tre gode steder i Spanien, der helt klart er et besøg værd.


Madrid

Den spanske hovedstad er ofte blevet overset i sammenligning med den meget populære ferieby Barcelona. Der er nemlig rigtig mange, der hvert år tager til Barcelona, men ikke særlig mange der tager til Madrid. Selvom at Barcelona er en rigtig dejlig by, hvor der er en god blanding af vand og storby, så har Madrid også en hel masse at byde på. Selvom det er en storby, så har Madrid rigtig mange grønne områder og parker, så man nemt kan tage en pause fra storbyens larm og os. Derudover så har Madrid en masse kultur og arkitektur byde på, som man sagtens kan bruge flere dage på at udforske.


Sevilla

Sevilla er en anden spansk by, som også traditionelt set har været lidt overset. Det er en skam, da byen er spækket med smuk arkitektur og historie. Hvis du ikke er helt sikker på, hvor Sevilla ligger, så er det forståeligt. Men Sevilla ligger i Sydspanien tæt på den Portugisiske grænse. Den ligger dog inde i landet, og den har derfor ikke nogle strande at byde på. Til gengæld så er den perfekt til dig, som er meget interesseret i historie. Der er nemlig masser af historiske ruiner og monumenter i området, som man sagtens kan bruge et par dage på at opleve.


Menorca

De fleste kender Mallorca, som i mange år har været en populær feriedestination. Men ikke så mange kender dens lillebror Menorca, som ligger næsten lige ved siden af. Menorca er lidt mindre og er generelt mindre turistet. Den har til gengæld den samme smukke natur som Mallorca og den samme dejlige stemning. Så hvis du i forvejen er vild med Mallorca, så kan det være, at du skal prøve at tage til Menorca, som er en mindst lige så skøn ø som Mallorca.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.