Annoncørbetalt indhold

Tips: Find nye favoritter i det asiatiske madunivers

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange gode grunde til at være eller blive forelsket i det asiatiske køkken. Er du vild med sushi, nudler og soyasovs? Så har du måske lyst til at prøve kræfter med andre japanske delikatesser, som markedet bugner med. Tilsæt lidt krydderi på hverdagen med denne artikels tips til en udvidelse af din madhorisont og idéer til din fredagssnack.


Når du vil forkæle den søde tand

Er du blevet lidt sliksulten? Søde sager i mange varianter byder det asiatiske køkken på. Der er helt sikkert noget til at kræse om din fredag aften i sofaen, der får din mund til at løbe i vand med udvalget af alt fra kiks og kager til slik og sodavand.


Japanske sodavand kan måske blive din næste favoritdrik. Det kan være, du allerede er stødt på japanske sodavand. For tiden er eksempelvis Ramune sodavand populært på de sociale medier som TikTok. Vil du gerne med på trenden og smage på de forskellige smagsvarianter? Her kan du se det store udvalg.


En anden spændende, frisk drik er det såkaldte Bubble tea, som du kan nyde en varm sommerdag. Elsker du at eksperimentere, kan du eksempelvis få et kit med hjem, så du selv kan brygge Bubble tea derhjemme.


Mochi, som også går under navnet japansk riskage, kan blive din næste nye dessert eller en del af fredagsguffen. Gå på smagsoplevelse i det store udvalg af forskelligt fyld, som du kan forkæle ganen med.


Og måske vil du hellere prøve ingefærsslik? Er du til tørrede snacks som banan- og æbleskiver, så kan du lade blikket glide ned over mulighederne for tørret mango, blomme og svampe.


Få fingrene i aftensmaden

Nu er den lille, søde sult på plads. Så er det på tide at kigge nærmere på noget, du kan servere for familien til aftensmad.


I Danmark kan vi sagtens sidde på molen med en lille fiskestang og fange krabber og sætte dem fri igen, når vi har betragtet dem et stykke tid. Der er kun nogle, der har smagt på krabbekød. Men i det asiatiske univers kan du altså få fingrene i krabbekød, som du eksempelvis kan lægge i som sushifyld. Så er du vild med sushi, kan du prøve noget nyt.


I dette køkken kan du også sagtens smage på sangen ”Hønsefødder og gulerødder” af Safri Duo. Hønsefødder er en ret, som serveres i Asien. Du kan nemt følge en opskrift og derefter gå ombord i sprøde hønsefødder.


Bliv inspireret til at få mad- og drikkevarerne med hjem

Der er altså rig mulighed for at blive nysgerrig. Lad dig dykke ned i forskellige japanske opskrifter, hvor du kan hente inspiration til dit næste måltid, du kan servere for venner og bekendte, når der skal noget nyt og spændende på programmet. Du kan sagtens gå all-in med asiatisk tema og give dine besøgende en oplevelse at tage med hjem.


Har du fået et godt øje til en eller flere af nævnte idéer, kan du få asiatiske fødevarer i kurven både i den online version såvel som i fysiske butikker, der byder på asiatiske delikatesser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.