Annoncørbetalt indhold

Tilbyd god hygiejne på arbejdspladsen og oplev glade ansatte

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

God hygiejne og muligheden herfor er essentiel, når det kommer til trivsel på arbejdspladsen. Der findes mange forskellige tiltag, der kan være med til at opretholde den gode hygiejne blandt ens medarbejdere. Et af disse er blandt andet ved at kombinere det hygiejniske med en behagelig oplevelse.


Disse tiltag kan være med til at styrke komfort og hygiejne på arbejdspladsen

Leder du efter inspiration til, hvordan arbejdspladsen kan blive endnu mere hygiejnisk, kan du med fordel søge inspiration på nedenstående liste. Her er der gode tricks at hente, der både virker og er behageligt for alle involverede.


·        Skal der tørres hænder efter håndvask, gælder det om at benytte en behagelig og hygiejnisk metode. Imens maskiner med varm luft typisk spreder bakterier rundt i rummet, er det heller ikke ideelt at benytte det samme håndklæde som alle andre.

I stedet kan arbejdspladsen med fordel overveje såkaldte Tork håndklædeark. Disse ark af blødt og behageligt papir er engangs. Tork håndklædeark er desuden godkendt til kontakt med fødevarer, hvorfor håndklædeark fra Tork er et alsidigt og godt hygiejnisk redskab. Køb også med fordel en Tork håndklædeark dispenser, hvor du kun rører ved det ark, du selv skal benytte.


·        Sørg også gerne for at opstille dispensere med sprit rundt omkring på arbejdspladsen, særligt ved indgange og i kantinen, hvis der er sådan en. Det kan være en stor komfort for medarbejdere at have til rådighed.


·        Er arbejdspladsen ekstra fremmelig, kan den med fordel sørge for at have fornødenheder såsom menstruationsprodukter parat til ansatte i nød. Det er nogle af de småting, der for alvor kan være med til at fremme et positivt arbejdsmiljø, hvor alle føler sig sete, og hvor hygiejnen er i top.


Lyt til de ansatte og deres ønsker

Det kan være meget forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads, hvor der bedst sættes ind. Af den grund er det i langt de fleste tilfælde den bedste tilgang at lytte til de ansatte og deres tanker på området. Det kan for eksempel ske helt uformelt eller med en mere detaljerig spørgerunde.


Ligegyldigt hvad situationen er det enkelte sted, giver det altid mening at se fremad og lede efter muligheder for yderligere forbedring. Først når man holder op med at overveje, hvorvidt der er rum til optimering, kan det gå hen og blive en ærgerlig situation. Sørg derfor altid for at holde et vågent øje med arbejdspladsen og de ansattes ønsker til denne.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.