Annoncørbetalt indhold

Tag familien med på eventyr i Skjern og Ringkøbing

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du og din familie brug for at afprøve grænser under sikre forhold? Er det tid til lidt forandring i hverdagen, eller har I blot brug for fede oplevelser i naturlige omgivelser? Der findes heldigvis mange ting at lave med familien i områderne omkring Skjern og Ringkøbing. Om det er weekend, hverdag eller ferie, så altid et eller andet spændende I kan foretage Jer.

Det er dog ikke altid lige nemt, at finde aktiviteter for alle aldre. Så har du brug for tips og trick til din næste familieudflugt, så følg med her!

Forlystelsespark med hele familien

Er din familie helt vildt med naturen, spændende udfordringer og sjov?

I WOW Park i Skjern kan hele familien boltre sig på de store udendørsarealer. Du kan kravle op i træerne og vandre fra den ene trætop til den næste, alt imens verdenen er under dine fødder og du har den smukkeste udsigt (hvis du altså har tid til at nyde den). Heroppe er der også mulighed for at stoppe i de flotte hytter, som er placeret i trækronerne.

Er man modig og har god balance, kan man forsøge at løbe i de store net som hænger mellem træerne. Hvis man er lidt mere til at blive på jorden, er der også en skov labyrint, hvor man kan få udfordret sin stedsans.

Entré prisen er 185 kroner, men bare rolig - der er heldigvis en rabatkode at hente, så du sparer hele 20 kroner hvis du køber billetten online!

Rolig udflugt 

Har man i stedet behov for at få ungerne helt ned i gear, er der ingen fare! For det er der masser af mulighed for i området. Du kan som altid nyde den fredelige natur eller tage ud til Ringkøbing Fjord. Her kan slappe af ved vandet og nyde en is.

Store dele af Ringkøbing Fjord er internationalt beskyttet område, så der er også rig mulighed for at opleve det spændende dyreliv.

I Skjern finder du blandt andet Danmarks Flymuseum, som udstiller mere end 40 fly fra ind- og udland. Det lyder måske ikke så spændende, men det er faktisk en helt unik samling af svævefly, veteranfly, jagerfly og helikoptere, som i mange tilfælde alligevel får børnenes opmærksomhed. Et par gange om året holder Danmark Flymuseum også større arrangementer, som ikke har noget med udstillingerne at gøre. Her kan man f.eks. drage mod Roskilde hvor Flyvningens dage bliver afholdt.

Er I mere til kunst og kultur, så er der placeret mange flotte statuer rundt omkring i Skjern by. De indbyder til en gåtur rundt i byen, hvor I også kan komme ind og se den gamle mølle eller det gamle Reberbane museum.

Mad og afslapning i Ringkøbing

En spytklat fra Skjern ligger Ringkøbing. Her kan familien opleve en af Danmarks ældst fungerende biografer, som blev etableret allerede i 1909 - nemlig Ringkøbing Biograf. Når man har nydt en god spillefilm, kan man tage familien med på et af de mange restauranter eller caféer i Ringkøbing. Her kan du både få fransk inspireret mad på Restaurant Sandgaarden, italienske pizzaer på Ristorante Pizzeria Italia eller ægte europæisk fisk og skaldyr på Hvide Sande Røgeri. Uanset hvad hjertet begærer, er der mad og drikke at finde i Ringkøbing eller Skjern til hele familien.

Især om sommeren er der dejligt på havnen i Ringkøbing. Masser af liv i afslappende omgivelser, hvor der nemt går mange timer med at studere vandet, de store og små skibe i marinaen og de gamle skipper-og arbejdshuse. Der er også flere gode spisesteder rundt havnen, hvor sulten og tørsten nemt stilles.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.