Annoncørbetalt indhold

Tag en idrætsuddannelse efter eget valg

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Længes du efter at give dig til noget, der ligger lidt væk fra det, du normalt forbinder med uddannelsessystemet og skolebænken? Det er der såmænd ikke så meget at sige til, og der er mange andre, der står i samme situation som dig. Mange, der godt kunne tænke dig at bruge tid på noget, man virkelig brænder for, og som man eventuelt kan bruge i mange andre sammenhænge i fremtiden.

Med Paul Petersen idrætsuddannelse ruster du dig selv godt til fremtiden. Her har du muligheden for at tage en hel del forskellige fag og kurser over nogle måneders periode, hvor du går på skolen. Det kan være alt fra outdoorkurser til almindelig idræt og styrketræning, du fokuserer på, og du får muligheden for at tage på fede studieture til udlandet med dine studiekammerater. Det gør, at man altid har noget at se frem til, ligesom det er med til at styrke det indbyrdes fællesskab, der er på holdet.


Studieture implementeret i undervisningen

I nogle fag giver det bare rigtig god mening, at man har en stor del af undervisningen i udlandet. Det gælder blandt andet, hvis du har kastet dig ud i klatring. I Danmark har vi gode faciliteter i indendørs klatrehaller, men det er lidt en anden snak, når det kommer til klipper og bjerge, man kan klatre i. Til gengæld behøver man ikke rejse særligt langt væk, før man kan få den nødvendige erfaring udendørs. Vores nordiske naboer i Norge og Sverige kan begge byde på fjelde og klipper i stor udstrækning, og derfor vil der da også være ture, der går netop den vej.

Generelt er det en uddannelse, der peger mod at blive idrætslærer. Du bliver rustet til at undervise. Selvom du har en masse færdigheder inden for bestemte sportsgrene og områder, så betyder det ikke nødvendigvis, at du også automatisk er en dygtig underviser, men med uddannelsen får du værktøjer til at instruere andre. Det betyder, at det ikke kun er dig, der får store oplevelser, men også dem, du har omkring dig, når du leder på ture eller underviser i forskellige sportsgrene.


Udendørs som indendørs

Hvis du vælger den linje, hvor du bliver friluftsvejleder, vil langt størstedelen af undervisningen også foregå udenfor. Der vil være fag, der inkluderer biologien og andet fagligt vigtigt for retningen, men der vil også være et stort fokus på det praktiske. Derfor er det enormt rart at være udenfor, så man hele tiden er så tæt på de rette faciliteter som muligt.

Det er muligt at modtage SU samt at få SU-tillæg, mens du går på uddannelsen. Den kan også passende bruges som god erfaring til en eventuel kvote 2-ansøgning, du vil sende til et universitet senere. Det tæller altid op at have brugt tid på at uddanne sig selv, og for nogle studier vil uddannelsen have direkte relevans, som kan komme dig til gode senere, hvor du måske er på forkant med nogle af de ting, I kommer til at gå igennem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.