Annoncørbetalt indhold

Suppler med disse 4 vending automater til kantinen på din arbejdsplads

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når ens virksomhed opnår en vis størrelse, så bliver det ofte nødvendigt at tilbyde sine medarbejdere en form for frokostordning eller kantine, da mange medarbejdere værdsætter, at de ikke skal tænke på frokosten. Derfor bliver kantineordninger mere og mere udbredt i de danske virksomheder.


Det er dog ikke altid nok med at have en kantine alene, som tilbyder mad. Ofte kan det være en god ide at investere i nogle automater, som medarbejderne kan benytte til at få stillet en lille sult eller få noget hurtigt at drikke, uden at man behøver en ekspedient til at tage sig af det.


I denne artikel viser vi dig 4 automater, som du burde overveje at investere i til kantinen på din arbejdsplads, som uden tvivl vil blive værdsat af dine medarbejdere.


Kaffeautomater

Man kan ikke have en moderne virksomhed uden at have muligheden for en god kop kaffe. Kaffe er en af de medarbejdergoder, som de fleste mennesker værdsætter, da rigtig mange mennesker starter dagen ud med en god kop kaffe. Det kan dog være en god ide at supplere med noget til den sorte kaffe, som har stået på kanden i et par timer.


Derfor burde du overveje at investere i en kaffeautomat, som kan lave mange forskellige kaffer til din kantine. De fleste af os kender nemlig til, at man ofte kunne tænke sig en anden version af kaffe end den sorte kaffe. Mange automater kan lave både kaffe med mælk, kakao, café latte, cappuccino og meget mere.


Det vil være en fornuftig investering for at kunne tilbyde dine medarbejdere alternativer til den sorte kaffe som vi kender og elsker.


Snack automater

Hvem elsker ikke snacks? Vi kender alle sammen til at være lidt lave på sukker eller bare være lidt lækkersultne – og det er der ikke noget galt i!


Faktisk kan det ofte svække vores produktivitet i arbejdstiden, hvis vi går sukkerkolde, og derfor kan snacks og fødevarer med sukker være en ting, som er meget vigtig at tilbyde de ansatte på arbejdspladsen.


Overvej derfor at investere i en vending automat, hvor man har mulighed for at købe en pose slik eller en chokoladebar. Man skal nemlig ikke se det som om, at man frister medarbejderne med usunde fødevarer. Man tilbyder derimod medarbejderne at få indfriet et behov, som kan være med til at forbedre medarbejderens præstationer i arbejdstiden.


I forhold til betaling, man give mulighed for betaling i vending automater, men man kan også give medarbejderne mulighed for at betale over et medarbejderkort.


Sodavandsautomater

En sodavandsautomat har lidt det samme formål som snack automater. Det er en automat, som man skal have for at tilbyde medarbejdere noget til den søde tand eller for at få noget sukker.

Ofte kan man have lyst til at drikke noget andet end vand eller kaffe, og her er det en god ide med en automat, som har forskellige drikkevarer.


Det er her vigtigt at huske på, at man skal have et bredt udvalg med forskellige smage, sukkerfri versioner og vand med og uden brus. Denne type automat er efter hånden blevet en selvfølge på mange arbejdspladser, da mange medarbejdere holder af at have muligheden for at drikke noget andet end vand i ny og næ.


Fødevareautomater

Den sidste automat, som vi vælger at præsentere i denne artikel, er lidt atypisk, da den ikke er så udbredt på særlig mange arbejdspladser. Men Det betyder ikke, at den ikke er værd at overveje at investere i.


Hvis man har en arbejdsplads med en kantine, som tilbyder frokost, har man naturligvis mulighed for at få noget mad i kantinen til frokost. Men en fødevareautomat har et helt andet formål end den obligatoriske frokost.


Fødevareautomaten er hovedsageligt til for, at man kan få stillet den lille sult, som nogle gange opstår i løbet af dagen. De fleste af os har prøvet være sultne, hvor der stadig er 2 timer til frokost. I sådanne situationer er det for medarbejderen godt at have muligheden for at købe et lille mellemmåltid. Derfor er en fødevaremaskine en god investering, når man har en større arbejdsplads.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.