Annoncørbetalt indhold

Styrk din digitale markedsføring med en animationsvideo

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Vi befinder os i en digital tidsalder, og det betyder at forbrugerne i højere grad end nogensinde før handler varer på internettet. Af den grund er majoriteten af al markedsføring også blevet flyttet fra de traditionelle medier over til digitale platforme. Men hvordan skiller man sig så ud som virksomhed? Hvordan fanger man forbrugernes opmærksomhed i den enorme mængde af indhold, der florerer på de mange forskellige digitale platforme? Et godt bud er, at få produceret en animationsvideo, der sørger for at du og din virksomhed skiller sig ud fra mængden. En animationsfilm er yderst velegnet til at skabe synlighed om virksomheden, virksomhedens produkter samt dens værdier.


Skil dig ud fra mængden med en animationsvideo

Med en animationsvideo vil din digitale markedsføring skille sig ud fra den store mængde af indhold, der findes på internettet. Det er utrolig vigtigt at engagere sin målgruppe og skabe indhold, der hurtigt fanger potentielle kunders opmærksomhed, og her er en animationsvideo helt fantastisk. Vi lever nemlig i en tid, hvor alting går hurtigere, og der er i disse år rigtig meget fokus på, hvordan man kan fange de unges opmærksomhed. De unge mennesker er vant til at gebærde sig på mange forskellige medier, og man er nødt til at fanget deres interesse hurtigt, hvis man ønsker deres opmærksomhed. Det kan en animationsvideo i langt højere grad end traditionel digital markedsføring med tekst og billeder, der ofte bliver overset i den store mængde af indhold. Den menneskelige hjerne afkoder visuel information langt hurtigere end tekst, og derfor er det en god ide at udvide sin online marketing med animerede videoer.


Formidl komplekse budskaber ved hjælp af animationsvideoer

En god animationsvideo har potentialet til hurtigt at kunne formidle et komplekst budskab på en spændende, sjov og interessant måde. Derfor er det helt oplagt at anvende animerede videoer, hvis du skal eksempelvis skal formidle komplekse specifikationer på en let spiselig måde, så det er nemt for modtageren at forstå.

For rigtig mange mennesker er det væsentlig nemmere at afkode simple billeder, der er nemme at forholde sig til, frem for lange og komplicerede skriftlige forklaringer. Hvor tit har du siddet og læst skriftlige produktbeskrivelser eller læst om en virksomheder visioner og værdier? Nok ikke særlig mange gange, hvis du er ligesom de fleste forbrugere - og kommer nok heller aldrig til det. Derfor er anmationsvideoer et kærkomment alternativ, som enhver virksomhed bør overveje at inddrage i deres digitale markedsføring.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.