Annoncørbetalt indhold

Spar penge ved at købe brugte maskiner

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du landmand, eller overvejer du at starte dit eget firma og har i den forbindelse brug for forskellige slags maskiner, så kan du med fordel købe dem brugt. Det kan f.eks. være en brugt traktor, en brugt minilæsser, eller en brugt varevogn, for den sags skyld. Fordelen ved at købe brugt, er at man sparer en masse penge, men ulempen kan være, at det ikke er en langtidsholdbar løsning. Det kan dog stadig være en fordel at købe brugte maskiner, som man kan bruge mens man bygger sin forretning op og når man så har pengene til det, kan man investere i nye maskiner. Hvis du vil vide hvordan du finder brugte maskiner, får du svaret i denne artikel.

Brug dit netværk

Når skal finde brugte maskiner, så er det altid en god idé at række ud til dit netværk. Det giver nok ikke meget mening at spørge din mormor, så prøv umiddelbart at afgrænse din søgning, til de mennesker du har i dit netværk, som er i samme profession som dig, eller som kunne kende nogen der er. Fordelene ved at bruge sit netværk er større, end hvis man selv skulle ud og kontakte firmaerne, da en reference i mange tilfælde kan lede til en god rabat eller en god aftale. Hvis du ikke kender nogen, eller kender nogen der kender nogen, kan du kontakte andre landmænd, entreprenører eller lignende, for at høre om de eventuelt skulle have nogle maskiner til salg, som du må købe af dem.

Brug dit internet

Det er også en mulighed at søge online, hvor man på internettet kan finde stort set hvad som helst. Du kan med fordel søge på salgssider, som for eksempel Den Blå Avis, Gul og Gratis, eller Facebook Marketplace.

Her kan man finde alt mellem himmel og jord og der er derfor også en god chance for, at du kan finde præcist det du søger. Nogle maskiner er dog ikke så nemme at finde via disse kanaler og platforme. I sådan et tilfælde kan du med fordel bruge Google til at søge. Hvis du skal bruge en traktor, skriver du blot ”brugt traktor til salg” eller ”salg af brugte traktorer” og så vil Google finde alle de brugte traktorer, der er til salg på nettet, for dig. Du kan herefter gå de forskellige links igennem og se om du kan finde den traktor, som du står og har brug for.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.