Annoncørbetalt indhold

Skarp Underholdning Til Bryllup Med Tryllekunstner Nicolaj Mogensen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du fejre bryllupsdagen – hvad enten I skal giftes, har kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, diamantbryllup eller noget helt sjette – står tryllekunstner Nicolaj Mogensen klar med sit hårdtslående trylleshow til brylluppet, som vil gøre den store dag til en mindeværdig én af slagsen.

Men hvorfor anbefaler vi at booke Nicolaj Mogensen som underholdning til brylluppet? Det forsøger vi i denne artikel at redegøre for.

Sublim underholdningsform

Oftest er der ved bryllupsfesten repræsentanter fra alle alderskategorier. Først og fremmest er et trylleshow ideelt som samlingspunkt, og samtidig henvender et trylleshow sig til hele aldersspektret.

Det er naturligvis tryllekunstnerens fornemmeste opgave at sørge for, at effekterne, humoren og underholdningsværdien målrettes arrangementet. Ved bryllupsfesten er der i de fleste tilfælde både børn, voksne og ældre til stede – derfor sørger Nicolaj for, at indholdet i showet er noget, de fleste kan forholde sig til og synes er spændende. En af måderne, hvorpå han opnår det, er at gå i tæt dialog med arrangøren. Arrangøren er en nøgleperson i tilblivelsen af Nicolajs trylleshow, da denne i forvejen kender til selskabet og de ydre rammer. På den måde har arrangøren mulighed for at komme med indspark og ønsker, som Nicolaj kan gøre brug af og inkorporere i det færdige show.

Selve arrangørkontakten er essentiel for, at showet til brylluppet kommer til at fungere. Nicolaj ved af gode grunde ikke, hvad der venter ham, når han besøger bryllupsfesten, men det kan arrangøren være med til at forberede ham på. Derfor er det også med god, forløbende arrangørkontakt, at det bedste show for både Nicolaj og selskabet opnås.

En velbevandret og magisk herre i faget

Tryllekunstner Nicolaj Mogensen har mere end 15 års erfaring som professionel, optrædende tryllekunstner, og med en lang karriere både bag og foran sig gør han altid sit absolut ypperste for, at selskabet og bryllupsparret skal opleve, hvad han beskriver som ”ægte magi”.

I dag lever Nicolaj af at optræde som tryllekunstner til fester i hele Danmark. Gennem ungdomsårene steg interessen for magien, og Nicolaj satte sig det ambitiøse mål, at han på et tidspunkt i sit liv ville optræde professionelt med og leve af underholdningsformen. Det er i dag lykkes, og Nicolaj mener selv, at han realiserer den drøm, som startede på barneværelset for mange år siden.

Book Nicolaj som underholdning til bryllup i dag og giv gæsterne en oplevelse i særklasse med én af branchens allerstærkeste på feltet.

Facts om tryllekunstner Nicolajs show til brylluppet:

- Publikumsinddragelse giver showet et personligt og stærkt udtryk

- Trylleshowets effekter er en unik blanding af trylleri og mentalisme (tankelæsning)

- Humor og komik indgår som en central og helt uundværlig del gennem hele showet

- Nicolaj målretter og personliggøre showet – og inddrager bryllupsparret på en særlig måde

- Konstruktionen af trylleshowet sker i tæt dialog med arrangøren - på den måde opnås den bedste oplevelse

- Nicolajs mere moderne tilgang til rollen som tryllekunstner og underholder sikrer høj underholdningsværdi

Tilbage er der bare at sige: Rigtig god fornøjelse med tryllekunstner Nicolaj Mogensens bryllupsshow – det vil uden tvivl skabe samtale og wauw-øjeblikke!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.