Annoncørbetalt indhold

Skal du have en tandkrone?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du i den situation, at du har beskadiget en tand og skal have lavet en tandkrone? Hvis du er bekymret over prisen, så er der altså mulighed for at finde billige tandlæger, hvor det er mere økonomisk overkommeligt at få ordnet dine tænder.

Hvis du står i en situation, hvor du ved, du skal have lavet et større indgreb i dine tænder, så er det værd at tjekke de forskellige tandlægepriser og finde et sted, der har en pris, du synes er mere overskuelig. Det er dyrt at få lavet tandkroner, men det er muligt at finde lidt billigere klinikker, der stadig har høj kvalitet.

Hvad er en tandkrone?

En tandkrone sættes ovenpå en beskadiget tand og har til formål at beskytte den mod yderligere skade. En tandkrone vil disse dage oftest være en porcelænskrone, der støbes så den passer præcis til din tand og farves, så den matcher dine øvrige tænder. På den måde kan det stort set ikke ses, at du har fået lavet en krone. Læs mere om tandkroner her.

Som regel får du lavet en krone, fordi du har knækket eller beskadiget en tand på anden vis. Det kan være, der er et stort hul eller din tand er blevet svagere efter en rodbehandling. Hvis problemet er overkommeligt, så kan en enkelt krone være nok, men har du et større problem, så kan det være nødvendigt med flere tandkroner eller en tandbro.

Hvis din tand er så beskadiget, at den skal fjernes, eller hvis du har mistet en eller flere tænder, så vil der være behov for enten en tandbro eller et tandimplantat. En tandbro vil være hængt op på naturlige og ubeskadigede tænder i hver ende, og er en lang tandkrone, der dækker en eller flere tænder.

I modsætning til en tandbro, så kræver et tandimplantat ikke hjælp fra dine naturlige tænder, men er i stedet en kunstig tand, der sættes ind i munden som erstatning for en tabt tand. Tandimplantater ligner, ligesom tandkroner, til forveksling dine andre tænder og bliver en naturlig del af munden.

Hvordan forebygger du problemer med tænderne?

Det ideelle er selvfølgelig helt at undgå større problemer med dine tænder, så du undgår både store regninger og indgreb. Det er heldigvis muligt at forebygge langt de fleste tandproblemer. Det vigtigste er selvfølgelig at holde god mundhygiejne i det daglige. Det har en stor indflydelse på, hvor godt dine tænder klarer sig.

Det sagt så vil de fleste dog opleve at få et hul eller have et problem med en tand. For at undgå at små problemer, som fx et hul i tanden, vokser sig større til et punkt, hvor du måske skal bruge en tandkrone eller en rodbehandling, så er det en god idé at gå regelmæssigt til tandlæge.

Det giver tandlægen mulighed for at få øje på begyndende problemer, og så kan det tages i opløbet. Dermed undgår du større indgreb og sparer både penge og bekymringer i sidste ende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.