Annoncørbetalt indhold

Skal din virksomhed udvide?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Overalt i landet er der gang i hjulene, og også her i Ringkøbing Skjern har man de sidste par år oplevet et regulært boom i mange brancher og virksomheder. En del har ligefrem været nødt til at udvide for at få mere plads og kapacitet. Hvis din virksomhed også har brug for mere plads, så læs med her og få gode tips.


Særligt i industrien og netbutikker har man ekstra travlt, og det kan være svært at følge med. Ikke mindst manglen på arbejdskraft kan stikke en kæp i hjulet, og selvom der her er tale om det, man kan betegne som et luksusproblem, giver det ikke desto mindre hovedbrud på mange direktionsgange.


Køb ekstra inventar 

Når virksomheden skal udvides, kan det være nødvendigt at anskaffe mere inventar. Her er det ofte ikke nok med en enkelt palle reol, nej der må flere til, hvis det skal batte noget. Der kan også være behov for ekstra trucks, palleløftere og andre arbejdsredskaber på lageret og i produktionen. Også på kontorerne skal der oprustes, og her skal der købes ekstra elefantfødder, så man kan nå mapper og andre ting på de øverste hylder.


Er kantinen stor nok? 

I og med at virksomheden udvides, skal der ansættes flere medarbejdere, og det kan være nødvendigt også at udvide kantinen eller frokoststuen, så der er plads til alle. Hvor man før måske kunne klare sig med en helt almindelig kaffemaskine, kan det være nødvendigt at investere i en automat, der er beregnet til mange medarbejdere. Her bør man vælge en model, hvor bønner kværnes på bestilling, altså i samme arbejdsgang som selve brygningen, således at medarbejderne kan få en kop friskbrygget kaffe af friskkværnede bønner.


Netop kaffen er noget, der betyder noget for medarbejderne, og dette er en relativt lavthængende frugt, når det gælder medarbejderpleje. Nogle virksomheder går endda så vidt, at de installerer en espressomaskine, hvor de ansatte kan lave sig en lækker cortado, café latte eller måske en cappucino.


Glem ikke at anlægge flere parkeringspladser 

Sidst, men ikke mindst, bør man også sørge for, at der er nok parkeringspladser, når man udvider sin virksomhed. Her skal man regne med, at der både skal være plads til flere medarbejdere, men også flere kunder og andre besøgende. Hvis man ikke selv har plads til at udvide sin parkeringsplads, kan man prøve, om der kan laves en aftale med en af nabovirksomhederne, hvor medarbejderne eventuelt kan parkere deres biler.

Også ekstra cykelstativer kan der være behov for, ligesom det kan være nødvendigt at købe flere bord-bænke sæt til de udendørs arealer, så man kan holde sin frokostpause under åben himmel, når vejret tillader det. Det kan især være rart, hvis man arbejder i en produktionshal uden vinduer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.