Annoncørbetalt indhold

Skal din restaurant have nyt gulvbelægning? Her er det sikre valg

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når ens restaurant skal have nyt gulvbelægning, så er der mange ting, man skal tage højde for.

Uanset hvad der er det vigtigste for dig og din restaurant, så er det klart bedste valg som gulvbelægning uden tvivl tæppefliser.

Men hvordan kan det være, og hvilke fordele er der egentlig med tæppefliser? Der er rigtig mange fordele, og dermed også rigtig mange grunde til, at det burde være et sikkert valg for dig. Du kan læse et udvalg af dem herunder.

Et slidstærkt tæppe

På en restaurant vil der blive flyttet meget ud på stolene, og man kan heller ikke afvise, at der fra tid til anden vil blive rykket rundt på bordene.

Derudover vil der naturligvis også være mange mennesker, der går frem og tilbage på tæppet, og det kræver, at man har et tæppe i god kvalitet med en høj slidstyrke. Den del får du heldigvis med tæppefliser fra den rette leverandør.

Tæppefliser absorberer lyden

En anden stor fordel ved tæppefliser er, at den kan være med til at mindske støjen, som man ikke kan undgå vil være til stede på en restaurant.

Det kan være lyden fra samtaler, men det kan også være lyden af bestik, der rammer ens tallerken, glas der bliver skålet med og meget mere. Larmen vil i hvert fald være der.

Tæppefliser har dog støjabsorberende egenskaber, som kan være med til at mindske de værste lyde, og dermed gøre det mere behageligt for dine kunder, når de besøger din restaurant.

Udskift dele af tæppet efter behov

Den klart vigtigste fordel ved tæppefliser er dog uden tvivl, hvis uheldet skulle være ude. Som restaurantejer ved du med garanti, at der vil blive spildt fra tid til anden, hvad end det er madvarer eller drikkevarer.

Hvis tingene, der bliver spildt, er så slemme, så kan det i værste fald ødelægge dit tæppe – eller i hvert fald dele af det.

Skulle det være så slemt, så ville det da være rart, at man kunne fjerne lige præcis den del af tæppet, der et blevet beskadiget. Og det er lige præcis, hvad man kan med tæppefliser. Oftest vil tæppefliser være skåret i små kvadrater, som er nemme at håndtere.

Det betyder, at hvis én eller to dele af dit tæppe er blevet beskadiget, så kan du fjerne dem uden at skulle udskifte hele tæppet. Det giver god mening for din økonomi, miljøet og ikke mindst dit tæppe, som dine kunder skal betræde.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.