Annoncørbetalt indhold

Sjov teambuilding

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sjov teambuilding der styrker din arbejdsplads

Der er mange gode grunde til at arrangere aktiviteter og events for medarbejdere på en arbejdsplads. Med sjov teambuilding som kan indevære leg, spil og aktiviteter kan man danne rammerne for en god udvikling på arbejdspladsen både individuelt, socialt og fagligt.


Det kan både være for at ryste folk sammen, så man lærer hinanden bedre at kende på en anden måde end man gør ved kaffemaskinen og i frokostpausen eller ved fagligt samarbejde. Det kan også være forskellige former for workshops, foredrag eller kurser, som får medarbejderne ud af huset og oplever noget nyt. Man kan kombinere dette med faglige indspark som er tilrettelagt ud fra leg eller kropslig læring.


De fleste virksomheder holder forskellige firmafester og events ved højtider, og det er også en god og sjov måde at lave teambuilding på. Man kan gennem forskellige firmaer få hjælp til planlægning og kreative indspark til sjov teambuilding.

Kreative aktiviteter 

Hvis man kunne tænke sig at arrangere en tur med overnatning for sine medarbejdere kan man bl.a. tage på friluftstur ude i det fri med overnatning i tipier. Hvis man gerne vil have sundhed inkorporeret i virksomheden og sammenholdet kan man arrangere en idrætsdag, hvor pulsen kommer op og skaber et socialt rum.


Man kan vælge forskellige teambuilding aktiviteter som kan have fokus på forskellige ting såsom kommunikation eller strategi. Det kan være gennem sjove spil og lege som man måske kan huske fra sin skoletid. Det er aktiviteter såsom stratego, fembold eller hestevæddeløb.


Ved at vælge et firma til at arrangere og planlægge teambuilding aktiviteterne kan man få skræddesyet aktiviteterne gennem en dialog med inputs fra virksomheden. De fleste aktiviteter er inkluderende i form af at de ikke er sværere end at alle kan være med trods en tvivlsom kondition eller andre skavanker. Hvis der er særlige behov eller udfordringer kan der tages højde for det, så alle kan være med.


Det skal være sjovt at være på teambuilding, så det vægtes højt at det skal være legende og ikke for seriøst og kedeligt. Der kan også arrangeres forplejning i form af lækker mad til arrangementet, da et godt måltid altid danner ramme for en hyggelig stund. Hvis man elsker at lave mad, kunne man også have en sjov og anerledes teamaften, hvor man kreere mad sammen med de et af de bedste køkkenredskaber, som man ikke har brugt før selv.


Et spil med hold kan skabe et konkurrerende element der styrker samarbejdet mellem medarbjederne på de forskellige hold, hvilket kan bruge gavligt tilbage på arbejdspladsen. Kommunikation og samarbejde er essentielt på de fleste arbejdspladser, hvilket sjov teambuilding kan være med til at styrke.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.