Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du komme tæt på naturen i Danmark

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vil du gerne have inspiration til, hvordan du kan opleve naturen på tæt hold? I denne artikel kommer vi ind på, hvordan du kan give dig selv flere naturoplevelser, og hvordan det ikke behøver at være den største udfordring.


Tag på vandretur

Du har mulighed for at være en-til-en med naturen ved at tage på vandretur, hvor du går blandt marker og under trækroner i et skovområde. Der er mange skønne vandreture til dig, som gerne vil nyde naturen. Du kan f.eks. gå Hærvejen, som tager dig hele vejen igennem Jylland, og du kan selvfølgelig selv vælge, om du har lyst til at tage hele strækningen, eller om du bare vil tage et mindre stykke af den. Du kan også tage på vandretur ved eksempelvis Himmelbjerget, Mols Bjerge eller Rebild Bakker, hvis du gerne vil gå på opdagelse i et mere bakket, naturrigt landskab.


Du kan også tage en tur ud til havet f.eks. ved Vedersø klit, hvor du kan udforske området. Ved Vesterhavet er der kilometervis af strand, som du kan boltre dig på, få sand mellem fødderne og mærke bølgernes brus.


Sæt dig på cyklen

Det kan også være en god idé at cykle rundt i Danmark og opleve nogle af de ruter, hvor du aldrig normalt ville tage hen. Ved at tage på cykeltur kan du komme ind ad nogle af de krogede veje og stoppe op hvor som helst, når som helst. Du kan se det varierede landskab med marker og skove, bakke og dal på helt tæt hold og i et langsommere tempo.


Du har måske lagt mærke til, at der på nogle vejstrækninger findes et lille brunt skilt med en hvid marguerit. Du kan følge Margueritruten, som tager dig igennem det fine landskab og forbi flere seværdigheder, du kan tage til.


Sov i telt eller shelter

Kunne du tænke dig at tilbringe et par dage, hvor du overnatter i naturen, kan du tage dit telt under armen eller finde en shelterplads. Der er mange steder landet over, hvor du kan sove under stjernerne eller trækronerne og mærke naturen på egen krop med alt, hvad den har at byde på.


Ved flere lejrpladser kan du finde en bålplads og offentlige toiletter, du kan benytte, så du har alle fornødenheder ved dig.


Få inspiration på sociale medier

Hvis du leder efter flotte steder at tage hen, kan du nemt finde inspirationskilder på de sociale medier og nettet. På f.eks. Facebook kan du blive medlem af grupper, som deler inspiration og gode råd til andre, der gerne vil nyde naturen. Det kan være med til at skabe et fællesskab med andre, der har samme interesse, og måske kan du tage af sted med nogle derfra.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.