Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du et indbydende og funktionelt kontor

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I langt de fleste virksomheder er der et større eller mindre kontor - hvis ikke flere af slagsen. Hvis du har til opgave at indrette et kontor, skal du tænke over, at det skal være både indbydende og funktionelt. Det skal være et sted, hvor folk får lyst til at sidde og arbejde, og hvor alt udstyr samtidig fungerer.


Men hvordan indretter du bedst muligt et kontor?


Find de rette skriveborde


Det er naturligvis nødvendigt med ét eller flere skriveborde på et kontor. Det er der, der skal være god plads til at sidde og arbejde. Skriveborde fås i mange størrelser, kvaliteter og varianter. Flot indretning og design er vigtigt på et kontor, fordi det er med til at sikre, at det bliver et indbydende rum, men funktionalitet og komfort er alligevel mere vigtigt, når det gælder skriveborde.


Du skal nemlig finde nogle skriveborde, hvor det er muligt at sidde og arbejde i mange timer ad gangen. Det er f.eks. en rigtig god idé at vælge hæve/sænke-borde, fordi det giver mulighed for både at sidde ned og at stå op og arbejde.


Få styr på kabler og adaptere


Der er en hel masse teknik, der skal fungere på et kontor. Hos Deltaco tilbyder de alle former for kabler og adaptere, du har brug for på et kontor. Det gælder f.eks. HDMI-stik, kabler til mus og tastatur, videokabler, USB-adaptere m.m.


Det er den slags, der nogle gange tager lidt tid at finde rundt i, men når først det fungerer, så er det rigtig rart.


Indret med ergonomiske hjælpemidler


På ethvert kontor og skrivebord er der brug for nogle ergonomiske hjælpemidler, der gør det mere behageligt at sidde der og arbejde. Hvis ikke ergonomi og komfort bliver tænkt med ind i din indretning, risikerer folk at få ondt i deres krop af at sidde og arbejde. Heldigvis findes der rigtig mange gode hjælpemidler, der skåner folks arme, håndled, nakke m.m. F.eks. kan du finde en mussemåtte med en håndledsstøtte eller en mousetrappe, der skåner begge arme.


Skab god stemning med flot interiør


Selvom det er vigtigt hele tiden at tænke på komfort, så er indretning ikke helt ligegyldigt. Et kontor skal være et behageligt og indbydende rum, hvor folk har lyst til at bruge meget tid. Derfor skal du ikke gå ned på flot interiør, der giver god stemning. Det er f.eks. blomster, billeder, opslagstavler, tæpper, skulpturer el.lign. Det kommer helt an på, hvad der passer ind.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.