Annoncørbetalt indhold

Sådan finder du de rigtige gardiner

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når jagten går ind på at finde de helt rigtig gardiner til hjemmet, sommerhuset eller måske kontoret. Så kan det være rigtig svært at finde lige netop dem, som opfylder dine behov og ønsker til, hvordan sådan nogle skal se ud. Der er nemlig uendeligt mange muligheder, når det kommer til gardiner. Man skal tage højde for hvilken type tekstil, farve, struktur og vigtigst af alt - hvilket udtryk vil du forsøge at skabe. Og det gælder uanset om de er til hjemmet, sommerhuset eller kontoret.

De fleste gardinforhandlere kommer gerne ud til dig og hjælper - det gør de eksempelvis hos Arne Aksel - som har gjort det til deres mission at inspirere os med smukke tekstiler.

Vælg dem du vil kigge på længe

Køb af gardiner kan være en omkostningsfuld affære, men vælger du de rigtige første gang, så er det godt givet ud. Hos gardinvirsomheden Arne Aksel, sælger de smukke kvalitetsgardiner, der følger tidens trend, samtidig med at de er tidsløse på en moderne og fin måde. De har flere forskellige typer af tekstiler - og Arne Aksel går bestemt ikke ned på kvaliteten. Som sagt kommer de fleste forhandlere gerne hjem til dig, og Arne Aksel er ingen undtagelse. De kommer til hjemmet, sommerhuset eller kontoret og hjælper med at finde præcis dem du ønsker. Deres filosofi er at hvert eneste gardinprojekt de begiver sig ud i, bliver de skræddersyet til dine ønsker samt de omgivelser, gardinerne skal befinde sig i.

Farver, struktur og udtryk

Typisk ønsker man at gardiner skal hjælpe med at skærme fra solen og verdens nysgerrige blikke - det er bestemt også det praktiske aspekt ved gardiner. Men der er også et æstetisk aspekt, og for de fleste er det udfra det at man vælger. For at skabe det udtryk man ønsker spiller farve og struktur ind, hos Arne Aksel har de en høj æstetisk sans og i deres store udvalg af gardiner, kan man bestemt finde nogle, der kan skabe de udtryk man ønsker.

Vælg eksempelvis nogle næsten gennemsigtige for et fint og let udtryk, hvor solen stråler kan skinne igennem, men stadig skærmer for det meste. Eller lad Arne Aksel hjælpe med at bestemme hvilken type tekstil og farver, der passer til de rum, hvor du skal have gardiner.

Så skal du blot tænke over dine ønsker - nemmere bliver det ikke.

Gardiner til showroom, kontor eller butik?

Har du et showroom, kontor, butik eller andet professionelt set-up hvori du ønsker smukke gardinløsninger? Så kan du også med fordel benytte dig af Arne Aksel. Hos Arne Aksel har de hjulpet mange forskellige typer af virksomheder med at skabe de rigtige vibes og det rigtig udtryk gennem smukke og stilrene gardiner. Alt kan bliver skræddersyet, gardinerne kan benyttes som lyddæmpende eller for at skabe bedre akustik. Mange benytter dem og for at skabe et udtryk, der passer til ens brand - uanset om det er til kontoret, galleriet, butik eller showroom. Arne Aksel kan levere en fuld løsning, hvor du blot skal tage stilling til dine ønsker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.