Annoncørbetalt indhold

Sådan får du bland selv TV med Yousee Play

PR-foto

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du gerne selv vil bestemme, hvad din TV pakke skal indeholde, så kan du se nærmere på Yousee Play. Her kan du nemlig samle dine TV kanaler og streamingtjenester i en pakke. Læs med her og bliv klogere på, hvordan det fungerer og hvad du kan se. 


Du kan samle alle dine tjenester et sted i stedet for at have abonnementer spredt ud over det hele. Det er nemlig ikke noget mere irriterende end ikke at have overblik over, hvilke streamingtjenester man har, hvornår de udløber eller om man i det hele taget får dem brugt. Nogle streamingtjenester er som et fitnessabonnement. Du har det, men bruger det sjældent! 


Men fortvivl ikke. Hos Yousee Play kan du samle dine TV kanaler og streamingtjenester i et smart abonnement, som du selv vælger. Det fungerer nemlig på den måde, at du køber et x-antal point i dit abonnement, som du så kan fordele ud på de kanaler og tjenester, du ønsker at bruge. 


Det giver dig ekstra stor valgfrihed og fleksibilitet i forhold til, hvad du kan vælge til og fra - og ikke mindst, hvornår. Hvis du gerne vil have et abonnement den ene måned, så kan du sagtens det og når du ikke vil have det mere, jamen så kan du vælge det fra. Det er da smart. 


Du kan vælge mellem både Netflix, Viaplay og HBO max, samt en masse andre kanaler. Men lad os se nærmere på disse tre og hvad de indeholder af spændende serier og film. 


På Netflix har du en kæmpe udvalg af film og serier, som passer til de fleste i familien lige fra de mindste poder til teenagere og voksne. Her kan du altid finde spændende film, som er værd at se. På serie fronten kan du finde populære serier, som koreanske Squid Game, Uhyggelige YOU, Spændende Strander Things eller spanske Papirhuset. Så du kan finde både film og serier, som passer til dit humør og alder. 


På HBO Max finder du store klassikere, som legendariske Game of Thrones, som løber over hele otte sæsoner og derfor byder på masser spænding mange aftener i træk. Du kan også kaste dig over fashion serien Sex and the City med sjove og finurlige Carrie Bradshaw, som gladeligt deler ud af sit liv I New York. Eller gætte på morderen i den nye serie White Lotus, som byder på kulsort humor. Hvis du mere er til store film skal du kaste dig over Dune, Elvis eller Don’t Worry Darling. 


På Viaplay kan du kaste dig over historiske serier som Gilded Age, Gaslit eller Billy the Kid. Sidstnævnte falder også i kategorien The Wild West. Hvis du savner 1980’erne kan du kaste dig ud i et gensyn med firser hitsene Dollars, Miami Vice eller familiekrøniken Det lille hus på Prærien. Her er timevis af underholdning, som formentlig kaster dig tilbage til dine unge dage, hvor du sad klistret til skærmen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.