Annoncørbetalt indhold

Sådan bliver du klar til babys ankomst

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Overalt i landet, og altså også her i Ringkøbing-Skjern, fødes der i disse år markant flere børn end de foregående år, og mange nye borgere kommer til verden. Når man venter barn, og især når der er tale om det første, er der mange ting, der skal forberedes og tages hånd om. Det kan være overvældende, og man kan bekymre sig om, om man nu husker det hele. Læs med her, hvor vi guider dig til nogle af de vigtigste ting, du skal have styr på, inden baby kommer.


Selv om man i starten af graviditeten kan synes, at der er lang tid til fødslen, går tiden hurtigt, og særligt i den sidst halvdel bliver man hver dag mere besværet af den voksende mave. Derfor kan man med fordel gå i gang med forberedelserne allerede tidligt i forløbet, så man den sidste tid kan gøre det, man har mest brug for på det tidspunkt, nemlig at slappe af og hvile, så barnet får den bedst mulige start på livet.


Køb udstyr på nettet 

Som kommende forældre er der flere forskellige slags babyudstyr, det er nødvendigt at anskaffe sig. Her kan man besøge en af babyudstyrsbutikkerne her i Ringkøbing-Skjern, eller man kan gå i netbutikken parenthood.dk, hvor man finder både badekar, weekendseng og en række andre fornødenheder. Varerne sendes, så man skal altså ikke have besvær med at bugsere tingene hjem fra en butik, men blot afhente hos nærmeste pakkeshop eller eventuelt få leveret til døren.


Lav mad i forvejen 

Noget som mange ikke tænker over, før de står i situationen, er hvor tidskrævende en nyfødt er, og hvor svært det kan være at finde tid til blot at gå på toilettet eller få ryddet morgenmaden væk. Aftensmad er et projekt, som kan synes uoverskueligt, og man kan være nødt til at købe take-away den første tid for at få noget at spise.


Her kan man være forudseende og fylde fryseren op med hjemmelavede retter som blot skal varmes. Retter som chili con carne, lasagne, mørbradgryde, linsesuppe og løgtærte er velegnede til frysning, ligesom brød, boller og kage også er det. At have let tilgængelig mad på lager er noget, man ikke vil fortryde, når man kommer hjem fra sygehuset og skal have en hverdag til at fungere med en lille ny, der tager al ens tid.


Pak en taske 

Sørg også for at have pakket en taske, du kan have med, når vandet går og man skal hurtigt afsted til sygehuset. Pak toiletsager og tøj til et par dage men tag også ting med som barnet skal bruge. I dag skal man selv sørge for både bleer og tøj til den lille, mens man er indlagt, så det skal altså også i tasken.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.