Annoncørbetalt indhold

Så nemt klarer du indretningen af det lille børneværelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du skal indrette børneværelset, handler det i høj grad om at tænke kreativt og praktisk. For det kan være svært at få plads til alt det, du ønsker, hvis rummet ikke er særlig stort. Heldigvis er det ikke umuligt at skabe plads til både tøj, børneinteriør og legetøj. I denne artikel kan du hente inspiration til, hvordan du indretter det lille børneværelse og skaber et rum, dit barn vil elske.


Smart opbevaring

Multifunktionelle møbler og smart opbevaring er et must-have, når det kommer til indretning af det lille børneværelse. Du kan lade dig inspirere af følgende smarte løsninger til børneværelset:


·        Hylder med knager nedenunder.

·        Opbevaringskasser med hjul på, som kan gemmes under sengen.

·        Hylder til bøger og andet pynt.

·        Gennemsigtige kasser eller åbne reolsystemer, således at barnet selv kan finde sine ting hurtigt.


Smart opbevaring vil også lade dig opbevare barnets legetøj på en langt mere overskuelig måde, hvilket mindsker rodet på værelset.


Udnyt hele rummet

Udnytter du kun gulvet, når du indretter børneværelset, så går en stor del af rummet tabt, hvilket kan skabe en følelse af, at rummet er meget småt. I stedet handler det om at udnytte hele rummet i højde såvel som bredde og længde. Du kan for eksempel gøre brug af væghængte reoler og hylder, hvor du kan opbevare legetøj, hvilket skaber langt mere gulvplads til fri leg og hygge.

Investér i en højseng

Højsenge er at finde på rigtig mange børneværelser, og det er med god grund.


Her er 3 gode grunde til, at du bør investere i en højseng til at skabe mere plads på børneværelset:


·        Under højsengen er der plads til opbevaring, leg, læsning med mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

·        Sengen kommer op i højden, hvilket er en velegnet løsning til mindre værelser.

·        Der er mulighed for at lave hule under sengen, og børn elsker huler, så det er simpelthen et must-have.


Har du en lav seng, kan du placere sengeskuffer nedenunder til opbevaring af diverse legesager, sengetøj og andre praktiske ting.


Hold indretningen simpel

Det er lidt af en kunst at skulle begrænse sig, når du indretter et lille børneværelse, hvor kvadratmeterne er få. Det er om end vigtigt, fordi det lille børneværelse har tendens til at fremstå rodet hurtigere. Ved at holde rummets indretning er forholdsvis simpel, bliver det meget lettere for dig og dit barn at holde rummet pænt og rydeligt i længere tid ad gangen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.