Annoncørbetalt indhold

Populære kosmetiske indgreb

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er efterhånden mange år siden at silikonebryster og andre kosmetiske behandlinger var forbeholdt kendisser. I dag er det i endnu højere grad udbredt blandt den almene danske befolkning herunder både mænd og kvinder.


Plastikkirurgi foretages på et privathospital flere steder i Danmark. I dag er det ikke længere kun kendisser, der får lavet kosmetiske behandlinger. De seneste år har der været stigende efterspørgsel på plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger fra almindelige borgere, der ønsker at opnå et andet resultat på sin krop.


Der er efterhånden kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan laves på et privathospital, når der skal laves kosmetiske ændringer, men der er forskel på kirurgiske indgreb afhængig af, hvad der skal laves og hvorfor. Moderne plastikkirurgi kan inddeles i to; rekonstruktionskirurgi og kosmetisk kirurgi. De to former for plastikkirurgi adskiller sig fra hinanden. Formålet med rekonstruktionskirurgi er at rekonstruere eller genoprette kropslige funktioner, som eksempelvis skyldes en eller flere medfødte misdannelser, skader efter en ulykke, udviklingsfejl, tumor eller sygdom. Kosmetisk kirurgi sidestilles også med skønhedsoperationer, da disse udelukkende foretages på grund af det æstetiske. Herunder kan det være brystforstørrelser, ansigtsløft, mommy makeover, øjenlågsoperation, fedtinjektion, næseoperation mm. Uanset hvilken form for indgreb, der foretages, er det vigtigt at patienten ender med et resultat, der er i harmoni med patientens krop og ønske. Det mest populære indgreb hos kvinder inden for plastikkirurgi er silikone bryster. Antallet af brystforstørrende operationer er de seneste år steget, og er i dag den mest almindelige æstetiske operation.


Derfor vælger kvinder brystforstørrende operationer

Der findes mange forskellige årsager til, hvorfor kvinder vælger en brystforstørrende operation. Nogle af årsagerne er blandt andet små bryster fra naturens side, mindre barm efter amning, slappe bryster efter et større vægttab, slappe bryster med alderen eller generelt bare et ønske om større bryster. Mange kvinder oplever at blive mere selvsikre og få større selvtillid og selvværd efter en brystoperation. Nogle kvinder føler sig generelt bedre tilpas og mere feminine med en større barm, end den de havde fra naturens side.

Brystoperationer kan udføres med forskellige teknikker. En brystoperation kan eksempelvis både laves med implantater og med overskydende fedt fra patientens egen krop. Ligeledes er der flere måder at lave indgrebet på, som både kan laves med implantater via armhulen og som ikke giver synlige ar og implantater via brystfolden.

Personlig rådgivning

At få kosmetiske operationer er ikke noget, der skal besluttes natten over eller noget, man bare lige får gjort. Operationer er vigtige beslutninger, og de kræver altid en grundig overvejelse fra patientens side, ligesom de også kræver professionel rådgivning og obligatoriske samtaler om det ønskede resultat. Høj faglighed og høj kvalitet er betydningsfulde faktorer, der spiller ind. Derfor er det vigtigt at overveje, hvad det er man ønsker at opnå med indgrebet, uanset hvilken type indgreb, der er tale om.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.