Annoncørbetalt indhold

Plankebordet til dit hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mangler du og din familie et spisebord der kan rumme jer, jeres behov og kan holde i årevis. Så burde i måske overveje et plankebord. Billige plankeborde er blevet utroligt populære i Danmark, og i dag kan det nærmest kaldes en klassiker i de danske hjem. Plankebordet er en type spisebord der ikke blot er smukt, stilrent og naturligt, men også robust og holdtbart. Populariteten af spisebordstypen er steget i takt med, at den nordiske stil indtog de danske hjem, og danskernes ønske om at være i kontakt med naturen og derfor have mere organiske møbler i deres hjem. Derudover er plankebordet oplagt til de praktiske hjem der både holder middage, børnefødselsdage samt familiestunder. De stilrene planer bliver kun pænere med tiden, og patina gør bordet helt sit eget. Plankerne sørger derudover for at spisebordet ikke blot er dit, men hele familiens. Hvis dit budget er mindre, så kan du sagtens finde billige plankeborde fra el ladcykel test, som er perfekte til dine behov.


Men koster plankeborde ikke en herregård?

Er du en af de mange danskere, der går rundt og tror, at et plankebord koster lige så meget som to måneders husleje, så kan du godt tro om igen. Du kan i dag sagtens få billige plankeborde, som ikke slækker på kvalitet, men i stedet lever op til alle de ønsker du må have til et nye spisebord. Selvom du køber billige plankeborde, så vil bordet med garanti holde i mange år, så længe det plejes efter anvisning. Så selvom at du køber et billigt plankebord, så kan du stadig sagtens holde vinaftener til langt ud på natten, og lade dine børn male i deres maler bøger ved bordet. Plankebordet er solidt og robust i dets materiale, og klarer derfor sagtens hverdagens prøvelser.


Design dit plankebord som du lyster

Når du køber et plankebord, ja så er det kun din fantasi der sætter grænserne. Plankeborde fås i mange forskellige farver, størrelser, træsorter osv. Du kan desuden selv vælge om dine planker skal være olieret eller behandlet på anden vis. Du skal derfor blot finde frem til hvad der giver mening i dit hjem, og hvad dine behov er. Ønsker du eksempelvis et bord med plads til masser af gæster så kan du købe et bord på hele 300 cm, eller hvis din spisestue er mindre så kan du få et bord på 160 cm i længden. Alt afhængig af dine behov og præferencer, så findes der helt sikkert et bord der passer til dig. Så om det er billige plankeborde dit budget rækker til, eller om du ønsker at bruge lidt flere penge på det, ja så kan du sagtens få lige det plankebord du drømmer om, søger efter og har behov for.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.