Annoncørbetalt indhold

Naturen er hovedattraktion i Thy

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Naturen er hovedattraktion i Thy, og det er der god grund til. Et forholdsvist lille område byder på vilde klitlandskaber, fugletræk og Vesterhav. Men hvad gør du, hvis elementerne raser, og det er umuligt at være ude? Det behøver faktisk ikke ødelægge din ferie. Læs med her.

Det er enhver families mareridt. Ferien er booket, bilen pakket, og alle glæder sig til solskin og lange vandreture. Men ikke så snart er alle kommet på plads, før det begynder at sile ned. Og denne gang er det ikke en byge. Det bliver ved i dagevis.


Lasse Snedker Sørensen og Tommy Bang Jensen ejer Thy Event & Naturcenter. Vi har spurgt dem til råds om, hvordan du får mest ud af Thy, når vejret driller.


Thy har det hele

Det kan være barskt ved Vesterhavet, så det er jo ikke et helt ukendt problem, desværre”, smiler Lasse Snedker Sørensen. “Vi har somme tider gæster, som bliver frygteligt skuffede, fordi vejret bare ikke vil, som de vil. Det er selvfølgelig ærgerligt – især når børnene har glædet sig til at komme til stranden og ud i klitterne”.


Vi plejer at sige til dem, at der er mange andre fantastiske oplevelser her i området. Hvis du stadig gerne vil være tæt på naturen, men ikke vil blive våd, kan du f.eks. køre ned til Lodbjerg Fyr og se, hvordan de håndterede vejret i gamle dage”.


Ja, fyret er et spændende sted, når stormen raser udenfor”, siger Tommy Bang Jensen og giver sit besyv med: “Hvis du er mere til museer, er der Kirsten Kjærs Museum i Frøstrup. Der er også koncerter og events. Og så er der jo alle de gode restauranter, gallerier og butikker i området. Thy har det hele, så der er altid noget at lave – også indendørs”.

 

Indendørs idræt og spisning

Fordi Thy Event & Naturcenter ligger i den nu nedlagte Bjerget Efterskoles gamle lokaler, er der både fitnessmuligheder, sportshal og fællesområder knyttet til centret. Lasse Snedker Sørensen og Tommy Bang Jensen oplyser, at gæsterne er velkomne til at bruge faciliteterne, lige så meget som de orker.


Hvis sulten skulle melde sig efter træningen, er der også mulighed for at spise i den tilknyttede restaurant, hvor der også kommer folk fra lokalområdet. Alt i alt håber de to ejere at være med til at give folk nogle anderledes oplevelser på regnvåde dage, hvor varmen og hyggen indendørs lokker mest.


Overnatning i Thy

Endnu en fordel ved at vælge Thy som feriedestination er, at det er super billigt at overnatte i området. Som du kan se af Thy Event & Naturcenters bookingside, så finder du super billig overnatning i Thy i natursmukke Nordjylland fra under 400 kr. pr. nat. Det er ikke mange steder, du får lov til at overnatte for så få penge i så smukt et område som Thy. Læs mere på Overnatning-thy.dk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.