Annoncørbetalt indhold

Når videospil åbner døre for entreprenører

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dagens moderne samfund byder på et utal af måder, hvorved vi kan tjene til vores daglige brød, hvis vi blot er lidt kreative. Der er penge at finde i alting, og det har gjort det nemmere end nogensinde før, at være en entreprenør, og finde sit eget nichemarked.

Her er videospil absolut ikke en undtagelse, og har vist sig at være en af de mest prominente platforme for specielt unge entreprenører at finde en måde, hvor de kan tjene nok penge, til det er eventyret værd. I denne artikel vil vi nærmere undersøge de muligheder, videospil implicit giver folk for at gøre dem til en profitabel affære for private.


Rigtige penge for digitale ressourcer

En af de mest hyppigt brugte metoder for entreprenører for at tjene penge på videospil er ikke så anderledes fra, hvad man gør i den virkelige verden. Man anskaffer sig et inventar af et eller flere produkter, som købere potentielt er interesserede i. Man markedsfører dem, fastsætter en pris, og sælger ud af dem.


I videospil er der mange digitale ressourcer, som folk i den virkelig verden der spiller spillet, er meget interesserede i. Ofte er de så interesserede, at de er villige til at bruge deres rigtige penge på dem.

Lad os tage et case-eksempel som Final Fantasy 14 (FFXIV). I dette spil er der en digital valuta (Gil), som man kan bruge til mange ting. For eksempel at købe ting i spillet, som gør ens karakter stærkere. Det er altså en ressource med værdi. Det betyder derfor også, at der er mennesker villige til, at få FFXIV gil ved at betale for det med deres egne penge. På en måde kan man næsten tale om, at der foregår valutaudveksling.

For at spille FFXIV skal man også have en konto. På sin konto har man sine diverse karakterer. Når man spiller, får man levels, der gør ens karakter stærkere, og som tillader en at lave mere udfordrende og spændende indhold. Typisk følger der også udstyr med her, som har stor værdi, netop fordi, det gør karakteren stærk. En FFXIV konto kan altså være noget værd. Derfor er der mange, der laver karakterer, som de får i højt level og udruster med godt udstyr. Dernæst sælger de dem for profit, og starter forfra.


”Boosts” og ”Carries”

Nogle mennesker foretrækker at hoppe over, hvor gærdet er lavest. Sådan er det i alle facetter af livet, og videospil er bestemt ikke en undtagelse for dette fænomen.

Der er mange ting i videospil, der er tidskrævende eller som bare er rigtig svære at komme igennem. Men kommer man igennem disse processer, så er der prestige forbundet med det. Prestige og anerkendelse vil alle gerne have, så hvis de kan få det igennem andre måder end bare at spille spillet og blive god til det, så gør de det.

Derfor er der mange professionelle spillere, der lejer dem selv ud til at løfte andre spillere op på et højere niveau. Det kan for eksempel være igennem svære dele af spillet, eller for at gøre tidskrævende processer mindre tidskrævende. De tager penge for disse ydelser, og det er efterhånden en stor industri i alle videospil, der har en online dimension.


Mulighederne vokser

I trit med, at der kommer flere og flere videospil på markedet, der kræver store tidsinvesteringer fra spillerne, så vokser markedet også for handel af spillets ydelser.

Mange mennesker har generelt ikke tiden til at spille 5 timer hver dag, specielt hvis de arbejder fuldtid. Det de til gengæld har, er penge, som kan gå til at lade dem opnå deres mål i spillene. Og når der er sådan en gruppe af mennesker, der tilmed er voksende, så vil der også være gode muligheder for entreprenører at gøre virksomhed ud af det.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.