Annoncørbetalt indhold

Muligheder med tricks løbehjul

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Løbehjulet er blevet et meget populært transportmiddel i Danmark, og det er ikke uden grund. Det giver en frihedsfølelse, når man bevæger sig rundt i byen. Derudover er det godt for ens helbred, da man får motioneret, mens man bruger det.

Løbehjulet kan dog også andet. Med et tricks løbehjul kan det også bruges til at udføre tricks. Dette kræver øvelse, men når man først har lært dem, er det sjovt at lave med sin venner.


Hvad gør tricks løbehjul særlige, i forhold til almindelige løbehjul?

Tricks løbehjul er særlige, fordi de har flere muligheder for at udføre tricks på. De er mere robuste, så de kan holde til at blive kastet rundt. Og så er de samtidig mere fleksible, så man kan gøre mere med dem end med almindelige løbehjul. De to forskellige slags er designet til to forskellige ting. Almindelige løbehjul er udelukkende skabt til at køre ligeud med, mens trick løbehjul er skabt til at lave tricks med.


Hvilke slags tricks kan man lave på et løbehjul?

Nogle af de mest populære tricks på et tricks løbehjul er:

- Wheelie: Her skal man kunne balancere på baghjulet, så kun baghjulet rører jorden. Dette trick tager tid at lære, men når først man har styr på det, så er det sjovt at lave.

- Endo: Med et endo skal man stoppe op på baghjulet, så forhjulet rører jorden. Dette trick ser rigtig flot ud, men det er svært at lære, da det kræver en del styrke i overkroppen.

- Bunny hop: Med et bunny hop hopper man over forhindringer ved hjælp af bevægelser fra benene og overkroppen. Dette trick giver en god fornemmelse af frihed og flyvende fart, når først man har styr på det.

- Manual: Et manual er ligesom et wheelie bare den anden vej rundt - altså med forhjulet i vejret, og baghjulet der rører jorden. Dette trick tager tid at lære, men giver en helt unik fornemmelse af balancegang og frihed, når først man har styr på det.


Hvilket ekstraudstyr kan man få til sit løbehjul?

Hos AJScooters kan du få det hele. En skaterhjelm er et must-have, når man kører på løbehjul. De er lovpligtige at have på, når man kører i trafikken. Og når man laver tricks er det især også en god idé at have en hjelm på, da man eventuelt til tider vender på hovedet og generelt laver farlige tricks. Herudover kan det som begynder være en fordel at bruge knæbeskyttere og lignende. Men derudover kan man også få sjovt tilbehør til sit løbehjul, som for eksempel griptape, der gør løbehjulet mere spændende at se på.

Løbehjul er et sjovt redskab, uanset om man bruger det til transport eller til tricks.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.