Annoncørbetalt indhold

Løvens hule for begyndere: Få styr på det praktiske

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Drømmer du om at blive den næste Jesper Buch eller Mia Wagner? Mange danskere har siddet klistret til skærmen, når unge og grønne entreprenører har pitchet deres idé foran de hårde løver, og det kan virke yderst fristende at starte med iværksætteri for at blive del af klubben. Men før du kan læne dig tilbage i stolen, skal du krydse nogle ting af på listen for at kunne rigtig i gang med at blive iværksætter.

Iværksætteri er ikke kun lutter fyrværkeri

Er man overbevist om, at man har en god idé, kan det føles, som om vejen fra A til B er snorlige. Men vejen fra den gode idé til produkt kan være krøllet og lang, og det er altså vigtigt at understrege, at det hårde benarbejde og rugbrødsarbejde kommer forud for succesen. Derfor er der nogle tommelfingerregler både inden for økonomi og idéudvikling.

  1. Meld dig ind i en a-kasse, så du er sikret, hvis du bliver arbejdsløs eller går konkurs
  2. Brug dit netværk og din eksisterende viden
  3. Fokuser på produktudvikling i starten
  4. Brug så få udgifter i starten

Når du har fået styr på de ting, er et af de næste skridt regnskab, som er en integreret del af iværksætterlivet. Selv om det kan virke som noget af en udfordring at komme igennem, er der i dag heldigvis flere værktøjer, der kan hjælpe dig på vej. Det tager ikke mere end to minutter, før du kan få sendt din første faktura med regnskabsprogrammet på https://dinero.dk, som er grundlagt af den velkendte iværksætter Martin Thorborg. Sådan får du styr på det økonomiske overblik, og samtidig kan du også bruge mere tid på det, der virkelig betyder noget, nemlig din virksomhed. Sværere behøver det altså ikke at være.

Se på fremtidsmulighederne

Ser man på statistikker for danske iværksættere, er tendensen desværre klar. For ifølge Danmarks Statistik, at seks ud af ti danskere må lukke deres virksomhed efter fem år, og det vidner om, at det kan være svært at overleve som iværksætter i dag. Med et regnskabsprogram er du et skridt foran andre iværksættere, fordi du bevarer det økonomiske overblik, men derudover er der også andre tips, du kan have for øje.

  • Brug tid på at lære iværksætteri fra andre i branchen og se på svaghederne og styrkerne
  • Brug tiden på at finde de rigtige folk. Du kan ikke være blæksprutte
  • Vær klar over, om iværksætteri i virkeligheden passer til dig og din personlighed

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.