Annoncørbetalt indhold

Lækker mælk til kaffen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Forkæl dine medarbejdere med lækker mælk til kaffen fra Naturmælk

Mælk er ikke bare mælk, der er stor forskel på kvaliteten, og når det gælder kaffen på arbejdet, så ved vi at medarbejdere gerne vil have det bedste. Al mælk leveret fra FrugtKurven kommer fra Naturmælk - det er lækker økologisk mælk fra et andelsmejeri ejet af landmænd. Så er I sikret den bedste mælk til jeres kaffepause – og kaffepausen er en vigtig del af arbejdsdagen.Økologisk mælk med fokus på bæredygtighed

En arbejdsdag er ikke det samme uden kaffepausen! En kaffepause er både en mulighed for at få en god snak med kollegaerne, og for at få tanket de tomme depoter op. Med vores lækre udvalg af mælk fra Naturmælk får du mælk til kaffen på den bedste måde – mælk leveret til virksomheder. Naturmælk har omtanke på både dyr og miljø, hvilket betyder at du kan nyde din kaffe med god samvittighed. Ud over mælk, tilbyder vi også et udvalg af kildevand til virksomheder. Vores kildevand er påfyldt på genbrugsflasker, og produktionen er CO2-neutral. Vi synes det er en vigtig del af at passe på vores planet, og derfor vil vi gerne have fokus på de ting vi kan gøre, for at være med til at skabe bæredygtighed, når vi leverer mælk til virksomheder. Hvis du ønsker det, kan du selvfølgelig få dit logo på kildevand og brande din virksomhed på en naturlig måde.Vælg mellem mange forskellige slags mælk og drikke

I vores store udvalg af mælk til kaffen, kan du finde præcis den mælk I foretrækker. Al vores Mælk er fra Naturmælk, og er 100% økologisk. Når mælk er produceret med respekt for dyrene og for miljøet, så kan man smage det – og det er Naturmælk. Derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde et produkt som vi kan stå inde for. Hvis I har medarbejdere, som ikke kan tåle mælk, eller som er veganere, så har vi selvfølgelig også en løsning til dem. I vores store udvalg af mælk leveret til virksomheder har vi blandt andet også havredrik, mandeldrik og Økologisk Laktosefri Minimælk, som kan bruges præcis på samme måde som komælk. Så er der noget for enhver smag, og ingen føler sig ekskluderet.Forkæl dine medarbejdere med en frugtkurv

Leder du efter en måde at forkæle dine medarbejdere lidt ekstra på, så er en frugtkurv en god løsning! Med frisk frugt fra Frugtkurven er dine medarbejdere sikret lækker og frisk frugt til deres arbejdsdag. Spred glæde og sørg for at ingen går sukkerkolde med vores lækre frugtkurve der bugner af frisk frugt af den højeste kvalitet. Vi har et stort udvalg af vores frugtkurve, både store og små, og med forskellig slags frugt. Find jeres favoritkurv blandt vores store udvalg, og gør det nemt for medarbejderne at vælge en sund snack i løbet af arbejdsdagen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.