Annoncørbetalt indhold

Lån uden sikkerhed: Ikke alle har denne mulighed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sponsoreret af Lead Supply

Der findes et utal af muligheder for at låne penge på nettet. En stor del af de lån, der findes online, er lån uden sikkerhed, hvilket selvfølgelig ikke er betryggende. Desværre er det dog ikke alle, der har mulighed for at optage et sådant lån.

Når en långiver skal yde et lån, er det nemlig en fast del af processen, at der bliver foretaget en kreditvurdering af låntager. Hvis ikke denne kreditvurdering er tilfredsstillende, vil låntager få afslag på sin ansøgning.

Hvem kan låne penge uden sikkerhed?

Der er mange, der har muligheden for at optage et lån uden sikkerhed. Vil du gerne se nærmere på dine muligheder i denne sammenhæng, så kig på denne oversigt over lån uden sikkerhed.

Hvis du ikke kan leve op til nedenstående krav, er der dog ingen grund til at se nærmere på oversigten. Som udgangspunkt er disse krav nemlig gældende hos alle långivere på nettet:

●     Du skal være fyldt minimum 18 år

●     Du skal have en fast adresse i Danmark

●     Du skal have et gyldigt CPR-nummer

●     Du må ikke være registreret i Debitor Registret eller RKI

●     Du skal have et aktivt NemID eller MitID

I og med, at rigtig mange kan leve op til ovenstående, er der også mange, der har mulighed for at låne penge uden sikkerhed. Derudover vil der dog som regel også være et krav om, at man kan bevise, at man har en fast indkomst.

Kravene varierer blandt udbyderne

Du kan finde rigtig mange långivere på det danske marked. Det er derfor ganske naturligt, at de ikke alle stiller de samme krav til deres låntagere. Derfor er det vigtigt, at du er klar over, at ikke alle udbydere har samme høje eller lave krav til deres låntagere.

Det er dog meget normalt, at långiverne på nettet stiller lavere krav til deres låntagere. En stor del af deres koncept er, at man kan ansøge om sit lån på kort tid. For at sikre dette, er de nødt til at have en nem kreditvurderingsproces, hvorfor deres krav ofte er færre og mindre.

Hvad dette også vil sige er, at et afslag hos én udbyder ikke betyder, at du også vil få afslag hos en anden udbyder. Husk dog på, at hvis du får afslag, er der som regel en god grund til det, hvorfor det er værd at tage op til genovervejelse, om et lån uden sikkerhed er den rette løsning for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.