Annoncørbetalt indhold

Irland: Skøn natur og Guinness på fad

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Overvejer du en tur til Irland? Det lille land har masser at byde på, og man vil let kunne få dage til at gå. Du kan med fordel kombinere storbyferie med storslåede naturoplevelser i skønne omgivelser, når du besøger Irland.

Læs med her, hvor vi kommer omkring flere fantastiske seværdigheder i Irland.

Smukke naturoplevelser

Irland har mange naturområder, som er værd at besøge. Især langs kysten finder man seværdige steder. Særligt Ring of Kerry og Cliffs of Moher er populære stop på den irske vestkyst, hvor du kan nyde synet af klippelandskab og Atlanterhavets bølger. På vestkysten finder du også den hyggelige, lille by Galway. Længere sydpå kan du slå et smut forbi Killarney Nationalpark eller besøge Cork og Limerick.

Mod nord finder du naturligvis Nordirland, som også fortjener et besøg. Her tiltrækker hovedstaden Belfast en del besøgende, men også Derry, som var et knudepunkt i konflikten i Nordirland, er interessant at besøge. Det er også i Nordirland, at du finder den populære naturattraktion Giants Causeway, mens steder som The Dark Hedges, Glenveagh Nationalpark og rebbroen ved Carrick-a-Rede også er et besøg værd.

Guinness på fad og whisky fra tønde

Du kan naturligvis finde Guinness på tap på de fleste pubs i den legendariske øls hjemland. Det vil dog ikke være nok for den dedikerede øl-connaisseur. På Guinness Factory Tour i Dublin kommer du med på Guinness-stoutens 250 år lange rejse. Turen slutter af med en fadøl på Gravity bar, hvor du har 360-graders udsigt over den irske hovedstad.

Irland er også yderst kendt for whisky. Der findes massevis af whisky-destillerier, som du kan besøge på turen. Du kan både få en rundvisning hos de anerkendte destillerier som Jameson og Tullamore Dew, men du kan også finde mindre og lokale destillerier, hvis du ønsker en mere autentisk og intim oplevelse.

Storbyliv i Dublin

Dublin er Irlands knudepunkt, og det er her, du kan opleve storbylivet. Der er massevis af kulturelle oplevelser at give sig i kast med. Udover bryghuse og destillerier kan du besøge museer, Kilmainham-fængslet, Trinity College, Glasnevin-kirkegården, botanisk have, zoologisk have og meget andet. Naturligvis byder Dublin også på fantastisk shopping og et pulserende natteliv.

Dublin er uden tvivl et must-visit, når du er i Irland.

St. Patrick’s Day

Vælger du at besøge Dublin midt i marts, helt præcist d. 17. marts, får du en unik mulighed for at opleve fejringen af St. Patrick’s Day, som i sandhed er en nationaldag, der fejres af hele nationen.

I Dublin fejres nationaldagen over flere dage med St. Patrick’s Day Festival, men festivalens højdepunkt er paraden, som finder sted d. 17. marts. Festlighederne fejres med musik og aktiviteter rundtomkring i byen, og de lokale vil være klædt i grønt og udsmykket med firkløvere. Det er helt sikkert en uforglemmelig oplevelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.