Annoncørbetalt indhold

Idéer til at gøre noget ekstra ud af haven for at gøre naboerne misundelige

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man har et hus, som man skal tage sig af, så er der mange ting, som man kan gå i gang med for at få huset samt hele grunden til at fremstå så pæn som overhovedet mulig. En af de ting, som man kan gå i gang med, er ens have. Haven er nemlig noget, som man kan forme præcis list som man ønsker det.


Men hvor skal man starte? Og hvilke ting kan det betale sig at gå i gang med? Disse spørgsmål har vi som emne i denne artikel, hvor vi kommer med nogle gode bud på, hvad du kan gå i gang med i din have for at få den til at fremstå så pæn som muligt.


Skab noget dynamik i haven

Hvis man har en have, hvor der ingen dynamik er til stede, så bliver den hurtigt kedelig at kigge på. For at skabe noget dynamik i haven skal man undgå at der kun er græs og bede til stede, ved at plante nogle ting med højde.


Buske og træer er derfor en meget god ide. Man kan med fordel købe nogle små træer og buske, som i forvejen har groet sig store, da det kan tage meget lang tid for træer og buske at vokse sig store efter, at de er plantet.


Gør noget ud af dine bede

Udover dynamik i form at træer og buske, så er det naturligvis også vigtigt at sørge for at dine bede er pæne og flotte. Derfor kan det godt betale sig at bruge noget tid på at arbejde på dine bede.


Få plantet nogle blomster og planter, som klæder din have og får den til at fremstå flot og frisk. Man kan med fordel benytte granitskærver, hvis man vil gøre noget ekstra ud af haven, i stedet for at have jord omkring dine blomster og planter i bedet.


Granitskærver har den fordel at det er en meget nem og enkel belægning samtidig med at de er meget dekorative samt giver et meget naturligt udtryk til dine bede.


Anret en lækker terrasse

Der er ikke noget, der klæder en have så godt som en god terrasse. Det kan derfor være noget, som du med fordel kan kigge ind i for at skabe en have, som kan gøre dine naboer misundelige.


Hvad end om man vælger at bygge en træterrasse eller lægge en terrasse af fliser, så er det uden tvivl noget, som vil gøre en forskel i din have.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.