Annoncørbetalt indhold

Hvornår har du sidst lavet et a-kasse tjek?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Måske du har haft den samme a-kasse i mange år og egentlig er godt tilfreds med den. Men hvor meget bruger du egentlig den a-kasse? De dagpenge du potentielt vil kunne få ved at være medlem af en a-kasse, er de samme lige gyldigt om du er medlem af en dyr eller billig a-kasse.


Så måske det godt kunne betale sig at tjekke,Om du kan spare penge hver måned, ved at vælge en billigere a-kasse? Specielt, hvis du aldrig rigtig har gjort brug af den du har nu.


Der er penge at spare

Der er nemlig en del penge at spare, hvis du er medlem af en af de dyrere a-kasser. Har du f.eks. Dansk Metal kan du i nogle tilfælde spare op mod 700 kr. om året ved at skifte til et billigere alternativ. På find-a-kasse-priser.dk kan du hurtigt danne dig et overblik over priserne og regne ud, hvor meget du potentielt kan spare ved at skifte.


Er du også medlem af en fagforening er der ENDNU flere penge at spare, da prisforskellene på fagforeninger er meget forskellige. Du kan på samme siden som ovenfor under deres ”skift a-kasse” menupunkt teste, præcist hvor meget du kan spare på både a-kasse og fagforening ud fra din nuværende a-kasse og fagforening.


Det er nemt at skifte

Det er i dag utrolig nemt at skifte a-kasse, og du behøver faktisk ikke gøre andet end at melde dig ind i din nye a-kasse, og så klarer de opsigelsen for dig hos den gamle a-kasse samt søger for, at du bliver flyttet korrekt.


Du skal således ikke først opsige et sted og melde dig ind et andet efterfølgende, da du på den måde risikerer at miste data ved flytningen, da din nye a-kasse ikke bare kan trække dine informationer direkte fra din gamle a-kasse.


Flere overvejelser inden du skifter

Når du skifer a-kasse og evt. fagforening, er det vigtigt at det ikke kun er prisen du fokuserer på. Du bør også se på, hvilke fordele din nuværende a-kasse tilbyder, som du måske ikke får andre steder. Hvis du skifter fagforening, skal du ligeledes være opmærksom på, om du skifter fra en fagforening, som forhandler overenskomst til en, som ikke gør, da det kan have en stor betydning for dine løn- og arbejdsforhold.


Du kan hos Workplace Denmark læse mere om hvad overenskomster er og hvorfor de kommer dig som medarbejder til gode. Husk dog på, at det ikke er a-kassen der forhandler dette, og derfor kan du sagtens skifte a-kasse uden at miste dine overenskomstrettigheder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.