Annoncørbetalt indhold

Her er alt du behøver at vide om fyringsolie

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du et oliefyr, og er dette den primære måde, hvorpå du varmer din bolig op i de kolde vinter- og efterårsmåneder? I så fald kan det være en fordel at sætte sig ind i, hvordan du får den bedst mulige fyringsøkonomi. På den måde kan der på længere sigt nemlig være gode penge at spare, og også de miljømæssige aspekter har her en indflydelse.


Fyringsolie kan fås i forskellige udgaver

Ikke al fyringsolie er ens, og er du på jagt efter fyringsolie til vintersæsonen, handler det om at vide, hvad du får for pengene. Derfor finder du her en kort guide med en indføring i forskellige typer af fyringsolie. Guiden kan være et godt udgangspunkt, når du skal tage beslutningen om, hvilken fyringsolie der er den rette til din husstand og bolig.


Den første udgave af fyringsolie, der eksisterer, er en helt almindelig basisudgave. Denne fyringsolie virker som den skal, men er uden forbedrende additiver tilføjet. Olien har et lavt svovlindhold, som dog ikke kan måle sig med det indhold, du finder i fyringsolie af forbedret kvalitet.


Den anden udgave af fyringsolie er en såkaldt premium fyringsolie. Denne har en række fordele, som ikke mindst skyldes de additiver, der er tilføjet til olien:


·        Dyse og kedel vil have reduceret soddannelse

·        Der vil opstå en stærkere modstandsdygtighed og beskyttelse imod rust

·        Du vil opnå en bedre fyringsøkonomi, som kan spare dig penge på lang sigt

·        Alt i alt vil fyrets holdbarhed forlænges betydeligt


Premium fyringsolie indeholder en type af antioxidant, der er med til at strømligne oliens gode egenskaber, så driften kan foregå på bedst mulig vis. Derfor er premium fyringsolie typisk det bedste valg, da det, trods den lidt højere pris, kan være en god økonomisk investering for dit varmeregnskab.


Begge typer af fyringsolie kan holde til en kuldesikring ved ned imod minus 20 grader. Selv de koldeste vintre er derfor ikke noget problem.


Optimer på din levering af fyringsolie

Er du nået til et punkt, hvor du har fundet ud af, hvilken fyringsolie der er den rette til din husstands situation og behov, kan du bestille det og få det leveret med automatisk opfyldning af dit fyr. Automatisk levering foregår på den måde, at leverandøren holder øje med, hvornår din olietank er ved at være tom. Når den rette lave mængde indtræffer, vil der blive sendt olie afsted, som bliver fyldt på. På den måde får du god billig service.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.