Annoncørbetalt indhold

Guide: sådan bruger du en bæresele korrekt

PR-foto credit
PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du for nyligt investeret i en bæresele til dit barn, men er du på bar bund, når det kommer til, hvordan selen skal bruges? Så tvivl ikke, læs med herunder og bliv klogere på, hvordan en bæresele bruges. Få også gode råd til, hvordan du optimerer barnets sikkerhed samt din egen ergonomi!

Få styr på barnets sikkerhed

For det første er barnets sikkerhed enormt vigtigt, så barnet ikke bliver unødvendigt skadet ved at blive båret forkert. Bæreseler findes typisk til forskellige aldersgrupper og vægte, derfor skal du altid sikre dig, at din bæresele passer til dit barns alder og vægt. På den måde sikrer du dig, at barnet støttes korrekt i selen og samtidig sidder behageligt. Når du bærer rundt på barnet, er det absolut vigtigt, at der er frie luftveje, så hverken dit barns næse eller mund er blokeret. Derudover skal barnet sidde i kysse højde, og både nakke og ryg skal være godt støttet af stoffet. Det er også vigtigt, at barnets hoftespredning ikke er for stor, men at denne svarer til det naturlige.

Din egen ergonomi er vigtig

Selvom der ofte er meget fokus på barnets sikkerhed, er din egen sikkerhed lige så vigtig. Bæreseler kan justeres på rigtig mange forskellige måder, hvilket gør, at de kan passe til de fleste kropstyper. Dog kan det sagtens være, at der er en bestemt type, som du føler er mere behagelig og passer bedre til din krop. Sørg derfor altid for at prøve nogle forskellige typer, så du finder den helt rigtige for dig. Når bæreselen er i brug, er det vigtigt, at din ryg er støttet af stoffet, og at selen støtter lige så meget i begge sider. Derudover skal du kunne bruge dine arme uden, at selen rykker på sig. Det vigtigste er dog, at bæreseles føles behagelig.

Hvornår kan bæreselen bruges?

Ligesom mange andre bæreredskaber, er bæreselen utrolig let at have med på farten. Bæreredskaber som fastvikler og ringslyngler er mere komplicerede og kræver længere tid at binde, fordelen ved bæreselen er derfor, at den er god til korte tidsintervaller. Bæreselen er dog stadig meget effektiv, når barnet skal bæres i længere tid, da selen støtter din egen og barnets krop utrolig godt. Du kan derfor bruge bæreselen i alle situationer både hjemme og ude af huset. De fleste bæreseler kan også benyttes hele perioden, hvor dit barn kan bæres, fordi bæreselen kan indstilles på mange forskellige.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.