Annoncørbetalt indhold

Gør lektielæsning til et hit

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I de fleste danske hjem er lektiehjælp ikke dagens højdepunkt. Du er måske træt og dit barn er umotiveret. Specielt hvis dit barn er udfordret fagligt, kan lektielæsning fører til meget dårlige oplevelser, da den voksne ofte vil presse endnu mere på, fordi det er vigtigt, er de får øvet, men det fører til at barnet trækker sig. Det kan være svært at skabe en succes, når det handler om lektielæsning, men der er par ting, der kan hjælpe jer i jeres familie.

Få hjælp udefra

Det mest effektive er at få lektiehjælp udefra. Gotutor lektiehjælp tilbyder skræddersyet lektiehjælp til dit barn, så barnet kan få hjælp med de områder, der ikke er så stærke. Der er ikke altid tid i klassen til at hjælpe dit barn med deres specifikke behov, så derfor kan det være en stor hjælp for dit barn at blive løftet i niveau, så de igen kan følge med i klasseundervisningen. Underviserne er professionelle, så de har erfaringer med børn forskellige læringsmønstre og personligheder, så de kan tilrettelægge undervisning på en måde, der passer til dit og dit barns behov. Lektiehjælp kan føre til mere motivation og selvtillid hos dit barn, der vil føre til, at det er nemmere at lave lektier i fremtiden.

God stemning og interesse

Den allerbedste måde at motivere dit barn er at vise, at lektierne er vigtige. Det kan du illustrere ved at lægge telefon og fjernbetjening væk og fokusere hundrede procent på lektierne. Vis barnet, at du synes det, de arbejder med at spændende og fortjener opmærksomhed. Stil spørgsmål og forsøg at skab nysgerrighed ved dit barn. Hvis dit barn stille dig spørgsmål, du ikke kan svare på, så er det alletiders lejlighed til sammen at finde svar. De lærer af, hvordan du angriber opgaven. Du kan give dem værktøjerne til selv at finde svar i fremtiden. Forsøg at tal om lektielæsning på en positiv måde og ikke som en pligt, der skal overstås.

Skab struktur

Det er en god idé at skabe en struktur omkring lektielæsning. På den måde kan I undgå at skulle forhandle, hver gang bøgerne skal åbnes. Involver dit barn i at finde et godt tidspunkt, det kan eventuelt være, når de kommer hjem fra skole. Så er det vigtigt, at du holder fast i denne struktur, så det til sidst bliver en vane.


Det skal også bemærkes, at børn ikke kan koncentrere sig for evigt. Bid opgaverne op i tidsintervaller på 20-30 minutter afbrudt af 10 minutters pause. Lav noget sjovt i pauserne, så I får energi til den næste omgang lektielæsning.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.