Annoncørbetalt indhold

Giv din bolig et luksuriøst og afslappet udtryk med en gaspejs

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er svært at nævne ordet pejs uden at forbinde det med hygge og varme. For selvom den traditionelle pejs’ praktiske funktion var at frigive varme i det område, hvor den er placeret, så oser den også af hjemlighed. I takt med den moderne udvikling, så har pejsen ligeledes gennemgået en transformation, hvor den i dag findes i mange afskygninger. En af disse forgreninger inden for pejsen, er den såkaldte gaspejs, der med sit livlige og luksuriøse udtryk, er blevet en genstand, som løfter den valgte indretning. Til trods for at mange forbinder en pejs med en genstand, der befinder sig i indendøre, så kan du altså få en udendørs gaspejs til hjemmet.


Dette indhold er sponsoreret


Hvad er en gaspejs? 

Som allerede nævnt, så er en gaspejs en moderne fortolkning af det traditionelle bålsted, der har eksisteret siden mennesket opdagede ild. Hvad der er særligt bekvemt ved en gaspejs er, at den forsynes med gas i stedet for brande. De har deres eget kredsløb, hvor der tilføres ilt med et dertilhørende aftræk, der går ud i det fri. Dette aftræk strækker sig enten vertikalt eller horisontalt i et rør, som leder frisk luft ind til pejsen, hvorefter det ledes væk igen. Af den årsag egner gaspejsen sig særligt godt til moderne boliger, der ofte har et automatisk styret indeklima. Dette betyder i samme ombæring, at den lukkede gaspejs ikke influerer indeklimaet og vice versa.


Slip for en skorsten 

I forlængelse af ovenstående, så er gaspejsen også en ideel løsning for det par eller familie, der ikke ønsker at bruge tid på rengøring. Fordi gaspejsen hverken benytter sig af en traditionel skorsten eller brande, så kræver den mindre rengøring, fordi der ikke opstår sod på samme måde som ved almindelige pejse. I stedet opnår man den ultimative autentiske oplevelse af levende flammer inden for hjemmets fire vægge. Hvad der også er særligt tiltalende ved gaspejse er, at man har en uendelig strøm af muligheder med henblik på design. Typisk vil man kunne vælge mellem forskellige effekter og tilføjelser, så din gaspejs får netop dét udtryk man har forestillet sig.


Fungerer både inden- og udendørs 

Er du blevet lun på ideen om en gaspejs, men har visioner om, at få denne installeret udendørs, så er også dette en mulighed. Fordi de leveres med enten natur- eller flaskegas, så kan disse gaspejse placeres både i haven, blandt blomsterbedet eller centralt på terrassen.


En brugervenlig løsning 

Foruden at være en nem og elegant løsning, så er brugervenligheden på en gaspejs også i top. Fordi den ikke kræver brande, så styres flammerne og varmen derimod med en fjernbetjening eller app. Alt dette kan gøres mens du befinder dig på afstand, hvorfor man hurtigt kan skabe den perfekt stemning inden- eller udendøre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.