Annoncørbetalt indhold

Fra Ringkøbing-Skjern på københavnertur med indlagte aktiviteter

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ringkøbing-Skjern området er et dejligt sted at bo. Her er smuk natur og gode indkøbsmuligheder. Her er skoler og daginstitutioner, som tager sig godt af vores børn, og her er erhvervsliv, der sørger for gode jobs til lokalbefolkningen. Her kan man leve godt. Man er væk fra storbyens jag, men stadig centralt placeret i sit eget lokalområde. Provinsen har sin charme, men indimellem har man brug for en københavnertur.


Leder man efter hotel med pool til familien, i København, så kan man finde det skønneste sted i Charlottehavens familiehotel. Med sin centrale beliggenhed på Østerbro, og sine skønne faciliteter, er dette et godt bud på det ideelle sted for en familietur til hovedstaden. Her er fuldt møblerede, smagfuldt indrettede lejligheder, hvor familien kan hygge sig, når de ikke er ude og opleve de mange tilbud og arrangementer i den store, pulserende by.


Alt til den aktive familie 

I Charlottehaven finder man naturlejeplads, fitness og squashbane, så alle kan have et aktivt liv i ferien. Det er en stor glæde at have disse faciliteter til rådighed, når man er på storbyferie. Det er vigtigt at holde sig i form, og børnene elsker at lege på den skønne naturlejeplads. Charlottehaven har mange gode tilbud til familien.

I alle lejligheder er der internet, så man kan holde sig ajour med hvad der sker i byen. Og derhjemme, hvis man lige skal tjekke det også. Det er en dejlig måde at holde ferie på, med hele familien. For der er tænkt på alle her. Det er næsten som at være hjemme, samtidigt med at det hele er nyt.


Se det hele online 

Tag et kig på Charlottehavens hjemmeside og se, hvad de tilbyder af skønne muligheder for en god storbyferie med hele familien. Tag gerne kontakt, hvis I har spørgsmål. Det er vigtigt at man har alle relevante oplysninger, som man har brug for. For en københavnerferie med familien skal blive et godt minde for både børn og voksne.

Og det skal det også nok blive. København er en levende storby, med mange tilbud af alle slags. Så sørg for at have dage nok til rådighed, så I kan nå det I har lyst til. Der er aktiviteter og tilbud nok til mange ferier i Danmarks hovedstad. Man kan, med stort udbytte, tage en ferie til en anden gang, hvis man ikke synes man kan nå det hele.


Den lille oase i byen 

Charlottehaven er et sted, hvor der er ro, midt i den store, pulserende hovedstad. Her trækker man sig tilbage, når man har fået nok af alt det spændende i København. Man kan slappe af og være helt sig selv i de skønne ferielejligheder i Charlottehaven.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.