Annoncørbetalt indhold

Fordelen ved intelligente, fjernaflæste vandmålere

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nogle har ikke overblik over deres vandbrug og nogle vandmålere måler heller ikke så præcist som man kunne ønske sig. Men med en intelligent vandmåler kan du læne dig tilbage og vide dig sikker med at den fordeler vandforbruget korrekt. Og uanset om du er hjemme eller ej kan en fjernaflæst vandmåler automatisk vise et overblik.


Der er mange fordele ved at have en ny fjernaflæst vandmåler. Gamle vandmålere kræver at man er til stede for at kunne aflæse sit forbrug. Men en af de store fordele ved en intelligent fjernaflæst vandmåler, er at man automatisk kan få et overblik over sit eget forbrug af vand, varme, gas og el.


Hvorfor gå igennem det bøvl med at koordinere besøg med VVS’eren for at aflæse forbrug? Det gør ens dagligdag meget nemmere at have en løsning med fjernaflæsning, så man til hver en tid kan have adgang til sine tal. Vandmålere er blevet mere intelligente så hvorfor ikke følge med?


Det slipper du for med fjernaflæsning

Udover at Brunatas afmålere sørger for en præcis fordeling af vandbruget får du også andre fordele med den intelligente lille fyr. I de individuelle fjernaflæste vandmålere er der nemlig en teknologi der gør, at de også kan aflæses af ejendomsadministratorer. Det betyder at du slipper for at få besøg af dem. De kan nemlig selv aflæse dem online.


Derudover vil du højst sandsynligt også komme til at spare penge i energibudgettet. De individuelle afmålere betyder nemlig at de bedre kan aflæse ejendommens forbrug. Det gør at man som beboer får større indsigt i sit forbrug – også noget der kan tilgås online – og man derved kan skære ned på forbruget ved behov.


Det er en fordel for både pengekontoen og miljøkontoen. Brunatas tal viser, at der kan være en reduktion på helt op til 25% hvis beboere får mere præcist indblik i deres eget vandforbrug. Det er en win-win eller en ”no brainer” som nogen ville sige. Det ville være fjollet at beholde gammelt teknologi når der er kommet nye forbedringer, som kan virke mere optimalt.


Det intelligent at gøre er at have intelligente målere

Det giver mening på mange fronter at installere intelligente vandafmålere der kan fjernaflæses. Både ejendomsadministratorer og beboere slipper begge for bøvl når det er tid til at aflæse tallene. Det er bæredygtigt fordi beboer mindsker vandspild og man slipper for at få én til at køre ud og foretage en aflæsning.


Vandmålerne kan fås både til koldt vand og varmt vand og skal blot monteres af en VVS’er der er autoriseret til opgaven. Vandafmåleren kommer heller ikke til at fylde, da de typisk bliver monteret i kælderrum, bryggers, gang eller lignende afsides rum i ejendommen. Så man slipper for at kigge på dem alt for ofte, hvis man synes at de er lidt grimme.


Arbejder du som ejendomsadministrator eller er du selv beboer i en ejendom der stadig bruger traditionelle vandmålere, så kan du lære mere om de nye intelligente, fjernaflæste vandmålere og hvorfor I burde have dem montere hos jer. Det gør det nemmere for alle parter og bæredygtigt på flere fronter.


Nyt er ikke altid godt, men i nogle tilfælde kan det betale sig stort at investere i optimerede løsninger med ny teknologi, der kan spare dig for penge og energi. Heriblandt fjernaflæste vandmålere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.